Xbox Series S performans düşüklüğü

XBOX ilk konsolunu büyük yaparak hata yapmıştı, insanlar XBOX gibi çok ağır bir konsol yerine 1 kg bile olmayan PS2'ye yöneldiler. X360'ta cihaz kabına sığmadı, aşırı ısındı, ve hata verdi. Sonradan hata çözülmüştü fakat bu sefer PS3 atak yaparak XBOX'un yolunu kesmişti. XBOX One'ın çıkışı zaten hataydı, ilk XBOX One modeli bildiğim kadarıyla gerçekten ısınıyordu. Sonradan gelen başarılı One S ve X modelleri PS4'ün yolunu kesemedi çünkü PS4 neredeyse her açıdan XBOX'tan iyiydi. Bu nesilde dünyanın en güçlü konsolu dedikleri Series X PS5'in arkasında bildiğim kadarıyla. Her XBOX'ta bir hata yaptı Microsoft. Exclusive diye bir şey yok, çünkü XBOX'a çıkan her oyun PC'ye de çıkıyor. Ben Gamepass ve bir tık daha iyi grafikler dışında herhangi bir XBOX alma bahanesi bulamıyorum.
Bu arada bir şey soracağım imzanın da gördüm de. Konsollar bilgisayarlara göre çok daha dayanıklı cihazlar öyle değil mi?
İyi bakarsan daha dayanıklı.

Hocam iyi bakmak derken nasıl yani. Biraz daha açar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…