Seybır Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Xbox SS RDR 2 ve Hogwarts Legacy için alınır mı? FPS'i akıcı oynatır mı? Yazın oynamak için alınır mı?
Xbox SS RDR 2 ve Hogwarts Legacy için alınır mı? FPS'i akıcı oynatır mı? Yazın oynamak için alınır mı?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.650 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #2 Bildiğim kadarıyla RDR2'nin 60 FPS konsol portu yok.
Seybır Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 SS için mi?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.650 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #4 Seybır dedi: SS için mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir konsol için 60 FPS portu yok. Sabit 30 FPS.
Seybır dedi: SS için mi? Genişletmek için tıkla... Hiçbir konsol için 60 FPS portu yok. Sabit 30 FPS.
Seybır Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #5 Ps4 ve SX de akıcı olmasının nedeni Ray Tracing falan mı? Ps5* olcak hocam.
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.650 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #6 Seybır dedi: Ps4 ve SX de akıcı olmasının nedeni Ray Tracing falan mı? Ps5* olcak hocam. Genişletmek için tıkla... Ps5 ve Series X, 4K oynatmak için tasarlanmış konsollar. Grafik işlemcileri daha güçlü. Bu yüzden daha akıcı oynatır. RDR 2'yi bu konsollarda da 60 FPS oynayamazsınız.
Seybır dedi: Ps4 ve SX de akıcı olmasının nedeni Ray Tracing falan mı? Ps5* olcak hocam. Genişletmek için tıkla... Ps5 ve Series X, 4K oynatmak için tasarlanmış konsollar. Grafik işlemcileri daha güçlü. Bu yüzden daha akıcı oynatır. RDR 2'yi bu konsollarda da 60 FPS oynayamazsınız.
Seybır Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #7 60 FPS oynatmaması sadece PS5 ve SX için mi önemsiz? Benim asıl sorum yazın hemen hemen hergün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi ? Benim asıl sorum yazın hemen hemen her gün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi? Son düzenleme: 2 Haziran 2023
60 FPS oynatmaması sadece PS5 ve SX için mi önemsiz? Benim asıl sorum yazın hemen hemen hergün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi ? Benim asıl sorum yazın hemen hemen her gün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.650 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #8 Seybır dedi: 60 FPS oynatmaması sadece PS5 ve SX için mi önemsiz? Benim asıl sorum yazın hemen hemen hergün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi ? Benim asıl sorum yazın hemen hemen her gün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2'yi hiçbir konsolda 60 FPS oynayamazsınız. Sabit 30 FPS çalışır. Oyundan oyuna da değişir 60 FPS desteği. Hogwarts Legacy'nin 60 FPS desteği var diye biliyorum. Zevk verip vermeyeceği de size kalmış. Ben 30 FPS oynamaktan zevk almam mesela. Ama sizin için zevkli olabilir.
Seybır dedi: 60 FPS oynatmaması sadece PS5 ve SX için mi önemsiz? Benim asıl sorum yazın hemen hemen hergün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi ? Benim asıl sorum yazın hemen hemen her gün SS ile oynadığımda oyun zevkini verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2'yi hiçbir konsolda 60 FPS oynayamazsınız. Sabit 30 FPS çalışır. Oyundan oyuna da değişir 60 FPS desteği. Hogwarts Legacy'nin 60 FPS desteği var diye biliyorum. Zevk verip vermeyeceği de size kalmış. Ben 30 FPS oynamaktan zevk almam mesela. Ama sizin için zevkli olabilir.
Seybır Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #9 Hocam seçim yapmak için izlememi önerdiğiniz video var mı?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.650 Çözümler 10 Yer İstanbul 2 Haziran 2023 #10 Seybır dedi: Hocam seçim yapmak için izlememi önerdiğiniz video var mı? Genişletmek için tıkla... Özellikle oynamak istediğiniz oyunları youtuba yazıp karşılaştırmaları izleyebilirsiniz. Mesela, ''Hogwarts Legacy Xbox Series S vs Series X''.
Seybır dedi: Hocam seçim yapmak için izlememi önerdiğiniz video var mı? Genişletmek için tıkla... Özellikle oynamak istediğiniz oyunları youtuba yazıp karşılaştırmaları izleyebilirsiniz. Mesela, ''Hogwarts Legacy Xbox Series S vs Series X''.