Xbox Series S replika kol önerisi

jursx

Centipat
Katılım
1 Mart 2024
Mesajlar
45
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xbox Series S için 2. bir kol aramaktayım. Çakma veya 2. el olması hiç fark etmez. Nasıl bir kol almalıyım?
 
Replika almak yerine xbox 360 kolu alsana. 700-800 tl bir şey.
 
Düs.



Xbox Series S'e olur mu? Olmuyor diye duymuştum.
Xbox Series s'de takacaksan çalışmaz. Replika kollar series s'de çalışmıyor hocam. Microsoft lisanslı olması gerekiyor. Onlarda pahalı. Bütçen nedir hocam ona göre önereyim.
 
Xbox Series S'de takacaksan çalışmaz. Replika kollar Series S'de çalışmıyor hocam. Microsoft lisanslı olması gerekiyor. Onlarda pahalı. Bütçen nedir hocam ona göre önereyim.

Normalde konuyu replika kol diye açmamıştım değiştirmişler. En uygun ne varsa onu alacağım. Xbox Series S'e takacağım kolu.
 
Anladım hocam. https://www.hepsiburada.com/oem-dob...VSAUGAB0VpQAKEAQYASABEgJ-p_D_BwE&gclsrc=aw.ds En uygun bu var ama microsoft lisanslı değil. Ortadaki tuş konsolu açmıyor. Konsolun açık olması gerekiyor öyle çalışıyor.
Artık çalışmıyor o kontrolcüler, sadece microsoft anlaşmalı olanlar çalışıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı