Xbox Series S satılmalı mı?

590736

Hectopat
Makaleler
1
Geçen hafta 2 PS3 + 1000₺ takas edip Series S aldım. CD sürücüsü yok diye oyunlar pahalı. Game Pass'te adam gibi oyun yok. PS4 veya Switch alınır mı? Series S'i satıp?

PS3+1000 TL mi? Aşırı iyi almışsın. PS 4 de oyunlar ucuz değil yalnız. Oyunlara para vermek istemiyorsanız uzun süreli bir Online oyuna başlayın.

Geçen hafta 2 PS3 + 1000₺ takas edip Series S aldım. CD sürücüsü yok diye oyunlar pahalı. Game Pass'te adam gibi oyun yok. PS4 veya Switch alınır mı? Series S'i satıp?

Bedava Series S almışsın. Game Pass de adam gibi oyun yok diyorsan da bence hiç oyun oynama

He bir de Switch de oyunlar çok daha pahalı ve PS4 de de ucuz değiller.

PS tarafında da oyunlar ucuz değil, gamepass kütüphanesi de oldukça yeterli bana kalırsa. Series S şu anda tam olarak bir F/P konsolu. İhtiyacınızı karşılamıyorsa satabilirsiniz elbette fakat şu anda en uygun konsol.

Sat Series X al ama oyunları o kadar da kötü değil sırf yeni çıkacak Bethesda oyunu için bile alınır.

Adam gibi oyun yok derken mesela GTA 5, RDR2 gibi oyunlar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…