Xbox Series S sıfır mı yoksa ikinci el mi alınmalı?

Xbox sıfır alınmaz. Muhtemelen sıfır series s fiyatına ikinci el series x alabiliyorsundur. Xbox çok hızlı değer kaybediyor. Piyasası kötü.

Konsollar sıfır alınmaz konsollarda sonuna kadar 2. el 11 de cok bu arada 9'a falan rahat bulursunuz ben daha yeni 8.5'a tertemiz cihaz sattım. Konsollarda içi açılmış mı açılmamış mı ona bakacaksın açılmamışsa al geç direkt.

eğer 2. el alırım kalan 8 k yada ekipman oyun falan alırım diyorsan 2. el mantıklı ama temiz olsun arızasıyla falan uğraşamam dersen sıfır al rahat olsun kafan yanlız şunuda belirteyim bende zamanında ps4 slim vardı yaklaşık 3400 saat pubg oynadığım bir cihazdı çok temiz bakardım içini açıp temizlerdim sürekli bu yüzden sattıktan sonrada hiç bir şikayet almadım yani temiz kullandıysa en fazla kollarda bozulma yaşarsın.

Hocam sıfır daha iyidir. İkinci elde FPS düşüsü yaşayabilirsiniz. Denedim.

Garantisi varsa ikinci el alın hocam konsolda bir sorun yoktur muhtemelen gamepadinde drift sorunu vs varsa Microsoft garantisi direkt sıfır kolu yolluyor gamepaddan sıkıntı çekmezsiniz.

Garantisi varsa ikinci el alın hocam konsolda bir sorun yoktur muhtemelen gamepadinde drift sorunu vs varsa Microsoft garantisi direkt sıfır kolu yolluyor gamepaddan sıkıntı çekmezsiniz.

Gamepadin garantisi 1 yıl diye biliyorum 1 yılda geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…