Xbox Series S SSD 1 TB Takmak

TurtleKapluk

Hectopat
Daha fazla  
Yarın Xbox Series S alacağım; fakat hafızası az olduğu için biraz tereddütlüyüm. Xbox Series S'e 1 TB SSD takabilir miyim? Sıkıntısı olur mu? Ya da ne kadar masraf yapar? Aklımdaki bu soruları araştırdım fakat bir şey bulamadım. Bir de sizlere sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla SSD takmanıza gerek yok geçici olarak WD elements di sanırım taşınabilir diskini kullanmıştım 1 TB ortalam 10 15 sn daha geç açılıyordu normalde 10 sn de açılan oyun 20 sn de açılıyor gibi gibi.

Yeni oyunlarıda açıyor muydu? Xbox'ın kendi SSD'si hariç başka SSD'ler sorun çıkarıyordu

Yeni oyunları da açıyor muydu? Xbox'ın kendi SSD'si hariç başka SSD'ler sorun çıkarıyordu

X|S logosuna sahip belli başlı oyunlar sorun çıkarıyor listesi mevcuttu sanırım ama çoğu oyun hard disk de çalışıyor ben büyük oyunları SSD de tutup küçük 5-15 GB oyunları oraya doldurmuştum.

playstation 4 al bence ben xbox series s aldım ve sattım playstation 4 aldım daha hoş yani full 60 fps ve SSD bağımlısı değilsen

PlayStation 4 al bence ben Xbox Series S aldım ve sattım PlayStation 4 aldım daha hoş yani Full 60 FPS ve SSD bağımlısı değilsen

Fanboyluk yapmaya gerek yok mantıklı bakalım PS4 ölü bir cihaz artık Pro da alsan Slim de alsan

Ben şahsen PS oyunlarını xboxa nazaran daha çok beğeniyorum ama ben 5 6 yıl en az destek alacak bir cihazla aynı fiyatta 2013 de çıkmış kötü mimariye sahip bir cihazı neden alayım?

2024'te zaten Sony oyun çıkarmayı bırakacak. Bencede gereksiz birçok efsane oyuna ev sahipliği yapsada uzun vadede almak mantıksız.

Bendede series s var bi kere forza açmayı denedim oyun açılmadı öyle takılı kaldı görsel. Ardından oyundan çıkış yapıp tekrar girdin açıldı oynadım sizce cihazmı bozuk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…