Xbox Series S tavsiyesi

magnusdominus

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Uzun zamandır s serisi almayı düşünüyorum. Daha önce açılmış başlıkları da okudum detaylı bir şekilde ancak tam karar veremiyorum. Elimde şu an RTX 2060 ekran kartlı bir oyun bilgisayarı var (512 GB SSD + 1 TB HDD - 16 GB RAM) malumunuz konsol fiyatları giderek artıyor ve Xbox Series S almayı düşünüyorum. Sizce elimdeki bilgisayar varken Series S almak mantıksız mı olur yoksa s serisi yine de iyi bir seçim mi olur? Bu arada konsolu monitöre bağlayacağım 4K'lık bir TV yok o yüzden görüntü kalitesi açısından bir sorun yaşamam diye düşünüyorum.

Series S çok güçsüz bir konsol hocam o cihaza o parayı vermek yerine sisteminizi yükseltebilirsiniz. Zaten oyunlar Pc'de var. Ekran kartınızı satıp RX 7600 veya 6700xt alabilirsiniz hocam Sistemi güncellemiş olursunuz işlemciniz yetmiyorsa satıp RX7600 ve yeni işlemci bile yapılabilir. Boşuna 10 bin lira vermeyin o konsola.

Yorumlar için teşekkür ederim hocam. Bu arada işlemcim Ryzen 3600 yazmayı unutmuşum. Çok kararsız kalmıştım zaten ancak ilerde belki ps5 düşünebilirim sanırım acele etmeyeyim o halde.

Yorumlar için teşekkür ederim hocam. Bu arada işlemcim Ryzen 3600 yazmayı unutmuşum. Çok kararsız kalmıştım zaten ancak ileride belki PS5 düşünebilirim sanırım acele etmeyeyim o halde.

Yani hocam R5 5600 ve RX7600 geçilebilir o sisteme oyunlarda ise tahmini yüzde 30-40 belki daha fazla performans artışı alırsınız zaten. Xbox almaya değmez. Ayrıca geçebilirim derseniz de 7600 yerine 6700xt tercih edilebilir. 2 BİN Tl farka ciddi performans artışı veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda performans farkı.

Açıkçası şimdilik oyunlarda pek bi sorun yaşamıyorum performans olarak. Ama ilerde yükseltmem gerekecek tabi ki. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

2060 ile Series S benzer güçteler zaten. Şahsen Series S alıp SSD yükseltmeye uğraşmak yerine PS5 alırım. İleriki vakitte de 4K TV alırım.

Yorumlar için teşekkür ederim hocam. Bu arada işlemcim Ryzen 3600 yazmayı unutmuşum. Çok kararsız kalmıştım zaten ancak ileride belki PS5 düşünebilirim sanırım acele etmeyeyim o halde.

Rica ederim. Bende aktif olarak konsol kullanan birisiyim. Konsol ayda 20-30 saat açıksa 1660 Ti standartlarındaki laptop ise günde hem iş hem diğer durumlar gereği günde 7-8 saat açık. Her şartta bilgisayar daha çok kullanılıyor. Bilgisayarı satmadan PS5'e geçerseniz o mantıklı olur.

Bilgisayarın sağlam hiç alma bence Xbox fanı olarak söylüyorum ille alacaksan Series X için geçilir ama güzel bir TV olması kaydıyla, öyle Vestel TV vs ile geçilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…