Xbox Series S ve GTX 1650 sistem vs Sinerji Koi RTX 3060 sistem

Daha fazla  
Evet arkadaşlar, daha önce bir sistemim veya konsolum olmadı. Hikayeli oyunları yayıncılardan izlemek çok zevkli geliyor. Kullanım amacım hikayeli ve FPS türü oyunlar oynamak olacak. 2 seçenek de ortalama 20.000TL'ye geliyor. Evde 4K 60Hz TV var ama monitör yok, her türlü harici bir monitör alacağım fakat bu monitör 1080p olacak. Beni 5-6 yıl götürmesini istiyorum. (bu arada eğer GTX 1650+Xbox alırsam FPS oyunlarını PC'den, hikayeli oyunları Xbox Series S'ten oynayacağım.) Sizce hangi seçimi yapmam mantıklı olacaktır?

Bu arada linkler:

RTX 3060 alırsam işlemciyi 5600 yapacağım.

Evet arkadaşlar, daha önce bir sistemim veya konsolum olmadı. Hikayeli oyunları yayıncılardan izlemek çok zevkli geliyor. Kullanım amacım hikayeli ve FPS türü oyunlar oynamak olacak. 2 seçenek de ortalama 20.000TL'ye geliyor. Evde 4K 60Hz TV var ama monitör yok, her türlü harici bir monitör alacağım fakat bu monitör 1080p olacak. Beni 5-6 yıl götürmesini istiyorum. (bu arada eğer GTX 1650+Xbox alırsam FPS oyunlarını PC'den, hikayeli oyunları Xbox Series S'ten oynayacağım.) Sizce hangi seçimi yapmam mantıklı olacaktır?

Bu arada linkler:

RTX 3060 alırsam işlemciyi 5600 yapacağım.

3060 alın hem FPS hem hikayeli oyunları da daha iyi oynayın. İlla gamepad istersen 400,500 TL onu al hikayelileri öyle oyna.

Bana ikisi de çok yakın ama Xbox'da oyun oynamak için sürekli oyun almak zorunda kalacaksınız ve oyun fiyatları artık alınamayacak fiyatlara geldi. Forza Horizon 5 bile 600₺'den başlıyor 1000₺'ye kadar gidiyor.

Bilgisayara yatırım yapardım bu konu açısından bakarsak.

3060 alın hem FPS hem hikayeli oyunları da daha iyi oynayın. İlla gamepad istersen 400,500 TL onu al hikayelileri öyle oyna.
2. elden Xbox One S kolu ya da PS4 kolu bulabilir.

Bana ikisi de çok yakın ama Xbox'da oyun oynamak için sürekli oyun almak zorunda kalacaksınız ve oyun fiyatları artık alınamayacak fiyatlara geldi. Forza Horizon 5 bile 600₺'den başlıyor 1000₺'ye kadar gidiyor.

Bilgisayara yatırım yapardım bu konu açısından bakarsak.
Game Pass de alabilir.

Yanına 3000G'li ufak bir sistem alır 4-5 bin civarına kalan 4-5 bin TL ile de ister oyun alır ister başka bir şey. Ben almasın demiyorum ama bilgisayarı günlük kullanım ve oyun harici kullanmayacaksa gerek yok.

Hocam RTX 3060 sistem oyun, iş her türlü şeyi üst seviyede yapabilecek bir kasa. Arkadaşın bütçesi varsa Xbox alıp yanına tarihi eser Max CS Valorant tarzı oyunlar kaldırabilecek bir PC alması bence saçma olur. En azından benim düşüncem bu yönde ve beyan ettim artık alacak arkadaş nasıl almak istiyorsa öyle alsın.

Arkadaşlar aslında bende ilk başta pc istiyordum fakat işte TVnin 4k biraz aklımı çekmiyor değil.

Biede it takes two gibi oyunlar pc de bölünmüş ekran olarak oynanabiliyor mu?

Bu arada game pass kesin alacağım arkadaşlar. Yoksa oyunlara para yetiştiremem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı