Xbox Series S ve Xbox Series X arasındaki fiyat farkına değer mi?

QuAreNd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Series S ve Xbox Series X'in arasındaki fiyat farkı neredeyse iki kat sizce bu farka değer mi ve ithalatçı firma garantisi ile Microsoft TR garantisi arasındaki fark değer mi? Beni biraz bilgilendirir misiniz?

İleride sıkıntı olursa ithalatçı sıkıntı çıkarabilir. Xbox Series X için fiyat farkı değer.

1)Xbox Series X konsolu Series S konsoluna göre oyunları daha yüksek çözünürlükte çalıştırıyor. Örneğin son çıkan Starfield oyununda Series X 4k 30 FPS, Series S 2k 30 FPS çalıştırdı. Hafif grafik farklılıkları da var. Eğer imkanınız varsa Series X alın.

2)Yanlış bilmiyorsam ithalatçı garanti de 1 yıl Microsoft global, 1 yıl da satın aldığınız mağazanın garantisi var. Microsoft garantisinde kendisi 2 yıl boyunca garanti veriyor. Fiyat farkı çok yoksa Microsoft garantili olan ürünü almak her türlü daha mantıklı.

İlk olarak X ve S arasında ki fark bence fiyata değer dostum. Grafik ve performans anlamında çoğu oyunda farklılık oluyor. Ayrıca X de depolama daha fazla. Garanti olarak ise eğer bütçen el veriyorsa kesinlikle Microsoft garantili olanı tercih et. Ha ithalatçı garantili kötü mü? hayır. Yıldızı yüksek satıcıdan satın alırsan hiç bir problem olmuyor ve ithal ettiği ülkeye göre garanti süresi oluyor 2 2.5 sene vs. Bende ithalatçı garantili S aldım kullanıyorum ve hiç açılmamış kutu geldi. Ama şunu da belirteyim çok koyu bir oyuncu değilsen, grafik anlamında çok takıntılı değilsen Series S işini fazlasıyla görüyor. Başka sorun varsa yanıtlayabilirim 2 aydır kullanıyorum.

Dostum bende de 2025'in eylül ayına kadar garanti gözüküyor. Değişkenlik gösterebiliyor ithalatçı garantilide aynen katılıyorum.

Neredeyse herkeste bu Garanti olayı değişiyor hocam. Net birşey söylemek zor.
Evet öyle. Oyun kollarında veya telefonlarda vs. de öyle. Bazen 2 ay garantisi kaldığı durumlar bile olabiliyor. Ancak ithalatçı garantili alan onu göze alıyor bir şekilde. Ama dediğim gibi yüksek yıldızlı satıcıdan alınca pek sıkıntı olmuyor. Ben Trendyol'dan La Home adlı satıcıdan almıştım.

Series S almaya karar verdim çünkü Series X almak bana çok maliyetli geldi hesaplayınca 35.000 TL sadece konsol ve bir adet kol parası Series X alacağıma bir bilgisayar daha alırım bence. Şimdi Series S mi PlayStation 5 mi sizce malum PlayStation 5 oyunları çok pahalı değer mi?

PS5 özel oyunları için bile değer. Fakat PS Plus aylık 305 TL oldu oyun alma konusunda sıkıntınız var ise önermem.

Dostum Series S rahat bir şekilde 7-8 sene götürecek. Microsoft garantili S al, ( gerekliyse ) yanına da bir tane ekstra kol al rahatına bak. Playstation kullanmak orta gelirlinin işi değil bana kalırsa artık. Oyun fiyatları, aylık ödemeler falan çok pahalıya geliyor. Ayrıca Xbox'un mağazası biraz daha ucuz olabiliyor ve sürekli indirimler oluyor.

Dediğiniz gibi dün akşam aldık Series S Microsoft TR garantili ekstra bir kol ve şarj edilebilir iki adet pil toplam 21.000 TL civarlarında tuttu. PlayStation almak bence de şu an saçma abonelik sistemi çok pahalı ve oyunları çok pahalı. Teşekkürler ilginiz için arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…