Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 17 Nisan 2021 #31 AYDIN12 dedi: Korsana destek yok 6K PC alıp korsan oynamak çok saçma. Genişletmek için tıkla... Alakasız sadece paralı mı oyunlar var. Tüm oyunlardan daha popüler olan CS:GO, Valorant ve LoL gibi oyunlar ne güne duruyor? Arkadaş korsan dememiş, kendi kafanızda yazdığınız senaryoya uyuyorsunuz.
AYDIN12 dedi: Korsana destek yok 6K PC alıp korsan oynamak çok saçma. Genişletmek için tıkla... Alakasız sadece paralı mı oyunlar var. Tüm oyunlardan daha popüler olan CS:GO, Valorant ve LoL gibi oyunlar ne güne duruyor? Arkadaş korsan dememiş, kendi kafanızda yazdığınız senaryoya uyuyorsunuz.
AYDIN12 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 343 Yer Ekranda Senin Konuna Bakıyor Ve Yardımcı Oluyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #32 Syeux dedi: Alakasız sadece paralı mı oyunlar var. Tüm oyunlardan daha popüler olan CS:GO, Valorant ve LoL gibi oyunlar ne güne duruyor? Arkadaş korsan dememiş, kendi kafanızda yazdığınız senaryoya uyuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okursanız daha iyi olur.
Syeux dedi: Alakasız sadece paralı mı oyunlar var. Tüm oyunlardan daha popüler olan CS:GO, Valorant ve LoL gibi oyunlar ne güne duruyor? Arkadaş korsan dememiş, kendi kafanızda yazdığınız senaryoya uyuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu okursanız daha iyi olur.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 17 Nisan 2021 #33 AYDIN12 dedi: Hocam konuyu okursanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne varmış konuda? Ben yazdığınız yorumdan bahsediyorum başkalarının görüşü umurumda değil.
AYDIN12 dedi: Hocam konuyu okursanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ne varmış konuda? Ben yazdığınız yorumdan bahsediyorum başkalarının görüşü umurumda değil.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #34 xgongivituyu dedi: Xboxdada Game Pass var. PC dede var Game Pass sen ne saçmalıyorsun şu an Genişletmek için tıkla... Ondan sonra yazdığımı oku.
xgongivituyu dedi: Xboxdada Game Pass var. PC dede var Game Pass sen ne saçmalıyorsun şu an Genişletmek için tıkla... Ondan sonra yazdığımı oku.