Xbox Series S vs Arc A750+i5-12400F sistem

738893

Centipat
Soru basit. Her tür oyun oynarım ama şimdi bu sisteme monitor klavye mouse kulaklık da gerek. Ne yapmalıyım?

Eğer işini görecek bir laptop vs. var veya bilgisayarla pek işin olmuyorsa Series S al bence.

Oyun dışında iş görüyorsa oyun için konsol bence.

Soru basit. Her tür oyun oynarım ama şimdi bu sisteme monitor klavye mouse kulaklık da gerek. Ne yapmalıyım?
Tek PC de oynanan fps oyunları falan var arkadaşlarınız belki onları oynuyordur diye PC daha mantıklı olabilir belki ne tür oyun oynadığınıza bağlı cidden oyun ayırt etmiyecekseniz ve sıkılmayacaksanız series s.

Xbox her oyunu PC'ye çıkartıyor ve çıkacak. Xbox konsol hissinden çok PC'ye gamepad bağlayıp kontrol etmek gibi. Bence PC daha iyi olur.

Eskiden konsolu tavsiye ederdim ama XBOX kütüphanesi artık Pc ile ortak olduğundan Pc almanı öneririm. Bazı oyunlarda kol amelelik oluyor bazılarıda onsuz oynanmıyor Pc +Kol al diğerine göre masraflı olur ama her işte kullanırsın.

Performansa gelince şu an hangisi daha performanslı ve beni daha uzun süre götürür.
Not: Series S'i 1080p 55 inç LG 55lf650v televizyonda kullanacağım kaç Hz bilgim yok o televizyonda zevk verir mi?

Performansa gelince şu an hangisi daha performanslı ve beni daha uzun süre götürür.
Not: Series S'i 1080p 55 inç LG 55lf650v televizyonda kullanacağım kaç Hz bilgim yok o televizyonda zevk verir mi?

İnternetten baktığım verilerde işlemci kısmında bayağı büyük farkla PC önde, ekran kartında da çok büyük fark olmasa da Arc önde, tabii oyun optimizasyonları farklı oluyor. Muhtemelen PC'de daha iyi performans alırsın. Xbox alırsan o televizyonda da kullanabilirsin dibine girmezsen rahatsız etmez pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…