Xbox Series S vs GTX 1070 mi?

Vickeblanka

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Şu an elimde GTX 1070'li bir bilgisayar var ama işlemcisi, SSD'si ve RAM'i o kadar iyi değil onları değiştirmek istiyorum ama sonra anakart falan da almam gerekecek onun yerine PC'yi sadece PC'de olan işlerim için kullanıp Xbox Series S mi alsam diye düşünüyorum. Siz olsanız tercihinizi hangi yönde kullanırdınız?

PC de ne yaptığına göre değişir dostum. PC de yüksek oyunlar oynuyorsan malzeme alırsın, PC oynamıyorsan oyun için konsol alırsın basit.

Bence Series S alınır hem klavye mouse desteği de var bildiğim kadarıyla Game Pass'de alınırsa tadından yenmez. Günlük işlerinizi de PC'den halledersiniz.

Konsolda oyunlar pahalı, ama Game Pass var, ayda 45₺ verip Ultimate sürümünü alıp hem PC'de, hem konsolda oynarsın. 1 cihaz alıp 7 sene kullanırsın ama sadece oyun oynarsın. PC'de korsan oyun, Steam ve Epic Games gibi indirimleri güzel olan platformlar var, ama başlangıç-orta seviye parçalar varsa 4 yılda sistemi değiştirmek zorunda kalırsın, ama programlamadan tut tasarımdan dizi izlemeye rahat rahat tüm işlerini görürsün. Karar senin.

dostum benim fikrim pc ni yükseltip xbox gamepass alıp kolla oynamandır eğer xbox almayı kolla oynamak için istiyosan

Konsol al daha uzun süre kullanırsın.

Şu anki kullandığın bileşenleri söylemeden düzgün bir karşılaştırma yapamayız.
UserBenchmarks: Game 59%, Desk 79%, Work 48%
CPU: Intel Core i7-3770K - 75.8%
GPU: Nvidia GTX 1070 - 79%
SSD: Sandisk U100 128GB - 49.1%
HDD: WD Blue 1TB (2012) - 78.1%
RAM: Unknown EL63I1C1624ZV 04CB MI64C1D1629Z1 12GB - 27%
MBD: Asus CG8480
Su an kullandigim pc bilesenleri bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…