Merhabalar. Şu an elimde GTX 1070'li bir bilgisayar var ama işlemcisi, SSD'si ve RAM'i o kadar iyi değil onları değiştirmek istiyorum ama sonra anakart falan da almam gerekecek onun yerine PC'yi sadece PC'de olan işlerim için kullanıp Xbox Series S mi alsam diye düşünüyorum. Siz olsanız tercihinizi hangi yönde kullanırdınız?
Bence Series S alınır hem klavye mouse desteği de var bildiğim kadarıyla Game Pass'de alınırsa tadından yenmez. Günlük işlerinizi de PC'den halledersiniz.
Konsolda oyunlar pahalı, ama Game Pass var, ayda 45₺ verip Ultimate sürümünü alıp hem PC'de, hem konsolda oynarsın. 1 cihaz alıp 7 sene kullanırsın ama sadece oyun oynarsın. PC'de korsan oyun, Steam ve Epic Games gibi indirimleri güzel olan platformlar var, ama başlangıç-orta seviye parçalar varsa 4 yılda sistemi değiştirmek zorunda kalırsın, ama programlamadan tut tasarımdan dizi izlemeye rahat rahat tüm işlerini görürsün. Karar senin.
Konsol al geç kafan rahat olsun. Yok ekran kartım yandı, yok çok ısındı, yok oyun kasıyor demeden çatır çatır oyunlarını oynarsın. Ben aldım çok mutluyum.