Xx_Henry_xX Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Nintendo Switch veya Xbox Series S almayı düşünüyorum. Hangisini alsam, öneriniz nedir?
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #2 Xx_Henry_xX dedi: Nintendo Switch veya Xbox Series S almayı düşünüyorum. Hangisini alsam, öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Xbox Series S.
Xx_Henry_xX dedi: Nintendo Switch veya Xbox Series S almayı düşünüyorum. Hangisini alsam, öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Xbox Series S.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 21 Aralık 2020 #3 Oynayacağınız oyunlara bağlı. NS daha çok kendine özgü oyunları ile tanınır. XSS ise daha çok bilgisayar alternatifi.
Oynayacağınız oyunlara bağlı. NS daha çok kendine özgü oyunları ile tanınır. XSS ise daha çok bilgisayar alternatifi.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #4 Güzel bir televizyonun yada monitörün varsa Xbox Series S
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 21 Aralık 2020 #5 Switch alırsanız oyun fiyatları sizi tarumar eder. Hem pahalı, hem daha az performans ile çalışıyor. Sürekli seyahat halinde misiniz?
Switch alırsanız oyun fiyatları sizi tarumar eder. Hem pahalı, hem daha az performans ile çalışıyor. Sürekli seyahat halinde misiniz?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #6 Series S daha iyi olur. Switch bizim ülkede fazla yaygın değil. Aslında şirin ve güzel bir konsol. İmkanım olsa olmasını isterdim. Taşınabilir bir konsol. ABD'de bile satışları çok yüksek.
Series S daha iyi olur. Switch bizim ülkede fazla yaygın değil. Aslında şirin ve güzel bir konsol. İmkanım olsa olmasını isterdim. Taşınabilir bir konsol. ABD'de bile satışları çok yüksek.
Xx_Henry_xX Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #7 Bazinga Physicist dedi: Switch alırsanız oyun fiyatları sizi tarumar eder. Hem pahalı, hem daha az performans ile çalışıyor. Sürekli seyahat halinde misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hep evdeyim
Bazinga Physicist dedi: Switch alırsanız oyun fiyatları sizi tarumar eder. Hem pahalı, hem daha az performans ile çalışıyor. Sürekli seyahat halinde misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hep evdeyim
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #8 Ama bence pc'niz yoksa o fiyata pc toplayın.
RtxPolat Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 888 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #9 S daha iyi ülkemizde Switch kendisi ve oyunları çok pahalı. S de Pass özelliği var.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 21 Aralık 2020 #10 Xx_Henry_xX dedi: Yok hep evdeyim. Genişletmek için tıkla... O zaman Switch almanın bir mantığı yok. Gerek oyun sayısı, gerek optimize ve güç, gerek fiyat, gerekse Game Pass yüzünden series s öneririm.
Xx_Henry_xX dedi: Yok hep evdeyim. Genişletmek için tıkla... O zaman Switch almanın bir mantığı yok. Gerek oyun sayısı, gerek optimize ve güç, gerek fiyat, gerekse Game Pass yüzünden series s öneririm.