Xbox Series S vs PC

Konsol alınmalı çok CS:GO LoL Valorant tarzı oyunlara düşküne değilseniz konsol alın derim rahat kullanım, kasmama sorunu, her oyunu açma kapasitesi konsola değer katıyor.

Daha optimize olmadı diye biliyorum, Xbox'un fiyatı yükselirse 5klara almam büyük ihtimalle şu andaki fiyati bile fazlasıyla pahalı ülkemizde.

Ben olsam ikisi arasından Xbox Series S tercih ederim, ama bu konsola eskimesi için en fazla 3-4 sene süre veriyorum, donanım olarak kısıtlı bir cihaz. 1650 ve i3 10100F te pek farklı değil, hatta şu an bile GTX 1650'nin yeterli gelmediği çok fazla durum var, güncellenmeye açıkta değil. Ekran kartı upgrade ederim desen, işlemci izin vermez, işlemci değiştircem desen Anakart VRM'leri ısınacak, bir de RAM takviyesi yapman gerekecek. Xbox Series S ise en azından 2-3 sene çok rahat götürür ama oyunları 1080p'de oynaman gerek.

Hocam bana kalırsa Series S gerçekten fiyat performans konsolu.
Eğer bekleyebilecekseniz biraz daha bekleyin çünkü Series S fiyatları resmi değil aynı şekilde Series X'te.
PS5 dijital de var üste 1000-1500 daha vererek çok daha güçlü bir konsol alıyorsunuz.
Bekleyin %20 gümrüğe göre gelen partiler daha uygun olacaktır şu anki mağaza indirimlerine göre. Stok eritmek için yapılıyor şu ankiler resmi değil.
Bilgisayarı mantıklı bulmuyorum. Konsolu seçin derim.

1080p oynayacağım zaten Max 2K, 4K alacak param yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…