Xbox Series S vs PC

Fearoot88

Kilopat
PC toplamayı istiyorum fakat fiyat bütçeyi çok aşıyor. Ekran kartsız R5 sistem topluyorum 6K'yı geçiyor fakat Xbox Series S 6700 fiyatlarında. Dediğim gibi PC'de oyun oynamayı seviyorum ama fiyat farkı var ve PC'de oynayacağım oyunlar daha iyi ayrıyeten klavye mouse farkı var. Konsolda FPS oyunları bayağı zor oluyor fakat konsolda hem fiyat olarak hem de kurulum vs. olarak daha pratik geliyor. Sizce?

Şahsen ben her türlü PC seçerdim. İkinci el bakabilirsiniz.

Eğer hiç PC’niz yoksa PC alın. Fakat internete girebilecek bir PC varsa Xbox series s daha mantıklı olur. Bazı oyunlar için klavye mouse desteği de bulunuyor series s için CoD serisinde var mesela.

6 7 bine oyun oynatacak sıfır sistem yok maalesef ve ikinci el PC ben önermem bütceni aşamıyorsan oyun oynamak için Series S alın.

Series S tavsiye ederim. 5 yıl stabil ömrü olacak bir konsol. 10k PC toplasan öbür gün yeni bir oyun çıktığında sistem özellikleri yetmeyecek. Series S'de ise bu durum farklı. Oyunlar özel olarak optimize ediliyor. Hem Game Pass sistemi sayesinde +1000k oyunları bile 60 FPS deneyimleme fırsatına sahip olacaksanız. Tavsiyem ikinci el Series S almanız.

Şahsen ben her türlü PC seçerdim. İkinci el bakabilirsiniz.
İkinci el sıfırdan daha pahalı

Eğer hiç PC'niz yoksa PC alın. Fakat internete girebilecek bir PC varsa Xbox Series S daha mantıklı olur. Bazı oyunlar için klavye mouse desteği de bulunuyor Series S için CoD serisinde var mesela.

Hocam neden internetde takılmak için o kadar ekstra bütçe daha harcayım ki? Her PC konsol karşılaştırmasında bu internetde takılma konusu açılıyor internet için yazılım vs. uğraşmıyorum sadece sosyal medya forum vs takılıyorum onu da telden hallediyorum gerek var mı PC'ye? Xbox'dan sıkılırım diye düşünüyorum sadece çok oyun falan takılıyorum çünkü PC'de renk ve level sistemli oyunlar olduğu için sıkılmak pek mümkün olmuyor tek neden bu konsol ve PC tartışması yapmam Xbox'da story oyunlarını elbet bitecek Online pek seçenek bulunmuyor gibi yanlış mı?

Son düzenleme:

Starfield'a göz at. Uzay temalı Skyrim. Online yapıda olacak. Çoğu PC kaldıramayacak zaten.

Bu bütçe için güzel performans verebilecek bir sistem alamazsınız ama Xbox Series S oldukça iyi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…