Xbox Series S vs. PS4 Pro

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
Xbox Series S'de kullandım PS4'de şu an Xbox Series S kullanıyorum. Ama içime acayip bir PS4 aşkı düştü zaten PS4 alacaksamda Pro aşağısı almam. Xbox Series S'de oyunlar beni kendine çekmedi hiçbir oyunda God of War'da aldığım zevki alamadım.
Satıp PS4 Pro alsam daha mı iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 aşkı olması güzeldir ama hocam burada size mantık düşüyor siz o konsola parasını özel oyunlar için vereceksiniz ama özel oyunlara da para vereceksiniz? Korsan kullanırım diyorsanız orada bize söz düşmez.

Yok hocam korsan kullanmam. Zaten hocam hesabın içinde Spider-Man ve Wicther 3 var

Bir oyun için konsol almak bana mantıklı gelmiyor. Şu sıralar her şeyi fiyat performans düşündüğüm için bir PS oyuncusu olarak, astık Xbox aldım ve kullanıyorum. Kolay kolay da PS dönmem gibi. O yüzden öneremem almanızı hele sahte kurmayacaksanız o paraları tekrar oyunlara vermek, kalbim…

Hocam bende 2 kere Xbox kullandım oynadığım tek şey FIFA 21. PS4 kutulu oyun bakımından daha cazip ve Xbox Game Pass'de bana göre oyun yok

GOW dediginiz oyun zaten turunun nadir orneklerinden birisidir. GOW ile her oyun karsilastirilamaz, hayal kirikligina ugrarsiniz. Her acik dunya oyununun RDR2 ile kiyaslanamayacagi gibi. Game Pass uzerinde tonla oyun var. Illaki hosunuza gidecek oyunlar vardir hocam.

Hocam hep silahlı oyunlar var ve ben bıktım artık Jedi Fallen Order oynayacağım. Halo Gears benim tarzım değil yani
Ben daha çok RDR2 GoW Spider-Man tarzı seviyorum

Ps4 pro kırık alın, yükler yükler oynarsınız. Eğer iyi bir bilgisayarınız varsa Xbox’ın yüzüne bakmazsınız. Ben hata yaptım series x aldım. 3-4 ay sonra sattım, siz almayın Xbox. Bomboş bir konsol, gamepass kütüphanesinde iyi olarak sayılabilecek 12-13 tane oyun var. Gerisi Fasa fiso. 500 mblik oyunlar hep.

Hocam hep silahlı oyunlar var ve ben bıktım artık Jedi Fallen Order oynayacağım. Halo Gears benim tarzım değil yani
Ben daha çok RDR2 GoW Spider-Man tarzı seviyorum

GamePass Ultimate icerisinde EA Play var. Pek cok EA oyununu GamePass'e dahil olarak oynayabilirsiniz Fallen Order dahil. Yine 1 yillik normal uyelik alip 2 ay Ultimate uyeligi alarak normal uyeligi 12 aylik ultimate uyelige cevirme gibi trickler de var. Oradaki detayi tam bilmiyorum ama bu sekilde yapan cok kisi var.

1. CKIII
  2. A Plague Tale
  3. F12021
  4. A Way Out
  5. Crysis uclemesi
  6. Dead Cells
  7. Dead Space uclemesi
  8. Dishonored 1-2-Outrider
  9. Doom - Eternal
  10. Dragon Age Origins - Inqusition
  11. Fallout 3-4-New Vegas
  12. FM22
  13. HALO serisi
  14. Hollow Knight
  15. It takes two
  16. Mass Effect Legendary Edition - Andromeda
  17. Guardians of the Galaxy
  18. Ori
  19. Evil Within 1-2
  20. Outer worlds
  21. Skyrim
  22. Hades
Arada da boyle Prey, Wolfenstein, Yakuza serisi, Tropica 6, Walking Dead, Two Point Hospital gibi oyunlara ek olarak Tunic, Forgotten City gibi pek cok Indie yapim da var. Bunlarin hicbiri faso oyun degil. Zaten yukaridaki oyunlarin hicbiri hosunuza gitmiyorsa maalesef pek oyun kulturunuz yok demektir.

Biraz ağır olmuş sanki. Ve size çok katılıyorum yaklaşık 2.5 aydır Game Pass kullanıyorum daha öncesinde araştırmamıştım bile ama şu an hayranlık ile oyunları oynuyorum. Tonlarca oynamak istediğim oyun var ama yetişmem imkansız.
Sürekli oyunlar geliyor gidiyor dengelemeye çalışıyorum.

2.5 Ayda yaklaşık 23 oyun oynadım.

Listeye ek Hitman serisi ve Tetris effect'i de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…