Game Pass Ultimate icerisinde EA Play var. Pek cok EA oyununu Game Pass'e dahil olarak oynayabilirsiniz Fallen Order dahil. Yine 1 yillik normal uyelik alip 2 ay Ultimate uyeligi alarak normal uyeligi 12 aylik Ultimate uyelige cevirme gibi trickler de var. Oradaki detayi tam bilmiyorum ama bu sekilde yapan cok kisi var.
Arada da boyle Prey, Wolfenstein, Yakuza serisi, Tropica 6, Walking Dead, Two Point Hospital gibi oyunlara ek olarak Tunic, Forgotten City gibi pek cok Indie yapim da var. Bunlarin hicbiri faso oyun degil. Zaten yukaridaki oyunlarin hicbiri hosunuza gitmiyorsa maalesef pek oyun kulturunuz yok demektir.
- CKIII
- A Plague Tale
- F12021
- A Way Out
- Crysis uclemesi
- Dead Cells
- Dead Space uclemesi
- Dishonored 1-2-Outrider
- Doom - Eternal
- Dragon Age Origins - Inqusition
- Fallout 3-4-New Vegas
- FM22
- Halo serisi
- Hollow Knight
- It Takes Two
- Mass Effect Legendary Edition - Andromeda
- Guardians of the Galaxy
- Ori
- Evil Within 1-2
- Outer worlds
- Skyrim
- Hades
Biraz ağır olmuş sanki. Ve size çok katılıyorum yaklaşık 2.5 aydır Game Pass kullanıyorum daha öncesinde araştırmamıştım bile ama şu an hayranlık ile oyunları oynuyorum. Tonlarca oynamak istediğim oyun var ama yetişmem imkansız.
Sürekli oyunlar geliyor gidiyor dengelemeye çalışıyorum.
2.5 Ayda yaklaşık 23 oyun oynadım.
Listeye ek Hitman serisi ve Tetris effect'i de tavsiye ederim.
PS4 Pro kırık alın, yükler yükler oynarsınız. Eğer iyi bir bilgisayarınız varsa Xbox'ın yüzüne bakmazsınız. Ben hata yaptım Series X aldım. 3-4 ay sonra sattım, siz almayın Xbox. Bomboş bir konsol, Game Pass kütüphanesinde iyi olarak sayılabilecek 12-13 tane oyun var. Gerisi Fasa fiso. 500 MB'lik oyunlar hep.
Game Pass Ultimate icerisinde EA Play var. Pek cok EA oyununu Game Pass'e dahil olarak oynayabilirsiniz Fallen Order dahil. Yine 1 yillik normal uyelik alip 2 ay Ultimate uyeligi alarak normal uyeligi 12 aylik Ultimate uyelige cevirme gibi trickler de var. Oradaki detayi tam bilmiyorum ama bu sekilde yapan cok kisi var.
Arada da boyle Prey, Wolfenstein, Yakuza serisi, Tropica 6, Walking Dead, Two Point Hospital gibi oyunlara ek olarak Tunic, Forgotten City gibi pek cok Indie yapim da var. Bunlarin hicbiri faso oyun degil. Zaten yukaridaki oyunlarin hicbiri hosunuza gitmiyorsa maalesef pek oyun kulturunuz yok demektir.
- CKIII
- A Plague Tale
- F12021
- A Way Out
- Crysis uclemesi
- Dead Cells
- Dead Space uclemesi
- Doom - Eternal
- Fallout 3-4-New Vegas
- FM22
- Halo serisi
- Hollow Knight
- It Takes Two
- Ori
- Evil Within 1-2
- Outer worlds
- Skyrim
- Hades
Fh5 hariç game pass fasa fiso oyunlarla dolu. Hepsini topla, bir last of us etmez. Adam Xbox alacak, ori oynayacak. YouTube’a bakacak adam ps5’te maks grafikte god of war ragnarok oynuyor. Zamanında çok dedim, keşke Xbox almasaydım diye.GamePass Ultimate icerisinde EA Play var. Pek cok EA oyununu GamePass'e dahil olarak oynayabilirsiniz Fallen Order dahil. Yine 1 yillik normal uyelik alip 2 ay Ultimate uyeligi alarak normal uyeligi 12 aylik ultimate uyelige cevirme gibi trickler de var. Oradaki detayi tam bilmiyorum ama bu sekilde yapan cok kisi var.
- CKIII
- A Plague Tale
- F12021
- A Way Out
- Crysis uclemesi
- Dead Cells
- Dead Space uclemesi
- Doom - Eternal
- Fallout 3-4-New Vegas
- FM22
- HALO serisi
- Hollow Knight
- It takes two
- Ori
- Evil Within 1-2
- Outer worlds
- Skyrim
- Hades
Yeni nesil konsoldan, eski nesil konsola geçmenin mantığı şudur. 2060’lı sistem varken gidip enayi gibi Xbox series x aldım. Series x’in yüzüne bakmıyordum neredeyse. 8K para verdim bi de, zaten xboxta oynadığım her oyunu PC’de de rahat rahat 144 fps oynuyordum. Yazılımsal olarak da tonla hatası vardı. Sonunda sattım Xbox, çektim ps4 kırık. Özel oyunları oynuyorum, geri kalanla da PC upgrade.Yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum, PS4 alsanız da memnun kalmayacaksınız. Anlık bir heves yapmışsınız, gidip Uncharted-Spider-man, Last of Us 1-2 indireceksiniz, oynayacaksınız sonra yine boşluğa düşeceksiniz. Bunlara vereceğiniz para da totalde asgari 300-400 TL civarında olacak. Ha Last of Us ve Uncharted'ı da silahlı oyun diye beğenmeyebilirsiniz, beğeni kriterlerinize göre.
Sonuçta GoW tarzı oyunlar Playstation'da da gırla gitmiyor. Bir müddet sonra gidip başka oyunlar oynayacaksınız. Misal 3.parti yapımların da gayet kaliteli oyunları var, Skyrim-Mass Effect ve hatta bütün Game Pass kütüphanesi dahi ilginizi çekmediyse dediğim durumu PS'de de yaşayacaksınız. Tunic'i beğenmenizin nedeninin de Enis Kirazoğlu olduğunu düşünüyorum. Mesela aynı kalibrede Death's Door var, o ilginizi çeken oyunlar arasına girememiş; garip.
Yeni nesil konsoldan eski nesil konsola geçmenin zaten hiçbir mantığı yok da neyse.
Tam tersini o oyun fiyatlarını görünce bir PS ci olarak ben diyorum nesil itibarıyla PS4 Pro'nun nesli bitti konsol alırken geleceğe bakmak gerek ayrıca herkesin muhteşem falan PC'si yok Series X'i alan adam zaten uzun ömürlü olduğundan ve gücünden Game Passinden dolayı ister.FH5 hariç Game Pass fasa fiso oyunlarla dolu. Hepsini topla, bir Last of Us etmez. Adam Xbox alacak, ori oynayacak. YouTube'a bakacak adam PS5'te maksimum grafikte God of War ragnarok oynuyor. Zamanında çok dedim, keşke Xbox almasaydım diye.
Harbi abartıyorsunuz. Dünyanın tek oyun üreticisi Playstation sanki. Hepsini topla bir Last of Us etmezmiş.Fh5 hariç game pass fasa fiso oyunlarla dolu. Hepsini topla, bir last of us etmez. Adam Xbox alacak, ori oynayacak. YouTube’a bakacak adam ps5’te maks grafikte god of war ragnarok oynuyor. Zamanında çok dedim, keşke Xbox almasaydım diye.
Yeni nesilden eski nesile geçmenin mantığı yoktur. Alacağınız son ''özel oyun'' GoW Ragnarok olacak, ondan sonra da Spider-man'i başa sarar oynarsınız. 4-5 sene rahat götürecek PC'niz varsa konsol almak keyfine oluyor zaten biraz. Series S'ten PS4'e geçene bile garip bakarım, Series X'ten PS geçmişsiniz. Ben şahsen 2-3 özel oyun için konsol satın almam. İsteyen alsın. Sony'den PS5 harici bir konsol alınmaz şuan. İlla da PS4 olsun diyen de Pro alsın.Yeni nesil konsoldan, eski nesil konsola geçmenin mantığı şudur. 2060’lı sistem varken gidip enayi gibi Xbox series x aldım. Series x’in yüzüne bakmıyordum neredeyse. 8K para verdim bi de, zaten xboxta oynadığım her oyunu PC’de de rahat rahat 144 fps oynuyordum. Yazılımsal olarak da tonla hatası vardı. Sonunda sattım Xbox, çektim ps4 kırık. Özel oyunları oynuyorum, geri kalanla da PC upgrade.
Hocam PS4'te neredeyse 400-500 tane oyun var. PKG olarak indirip oynuyorum, spidermanı başa sarma gibi bir olay yok. Ne yapaydım? PC var zaten, bir hata yapıp xbox aldım. Sattım, elimde hazine gibi bir konsol var, pc'de upgrade yaptım. Misler gibi.Harbi abartıyorsunuz. Dünyanın tek oyun üreticisi Playstation sanki. Hepsini topla bir Last of Us etmezmiş.
Yeni nesilden eski nesile geçmenin mantığı yoktur. Alacağınız son ''özel oyun'' GoW Ragnarok olacak, ondan sonra da Spider-man'i başa sarar oynarsınız. 4-5 sene rahat götürecek PC'niz varsa konsol almak keyfine oluyor zaten biraz. Series S'ten PS4'e geçene bile garip bakarım, Series X'ten PS geçmişsiniz. Ben şahsen 2-3 özel oyun için konsol satın almam. İsteyen alsın. Sony'den PS5 harici bir konsol alınmaz şuan. İlla da PS4 olsun diyen de Pro alsın.
Benim oyun fiyatları ile alakam yok. Cihaz kırık zaten. USB'den yüklüyorum oyunuTam tersini o oyun fiyatlarını görünce bir PS ci olarak ben diyorum nesil itibarıyla PS4 Pro'nun nesli bitti konsol alırken geleceğe bakmak gerek ayrıca herkesin muhteşem falan PC'si yok Series X'i alan adam zaten uzun ömürlü olduğundan ve gücünden Game Passinden dolayı ister.
Ben zaten dedim 4-5 yıl götürecek PC'niz varsa konsol almaya gerek yok. XBOX olsun, PS olsun. Benim sistemim GTX 1650, çamur grafiklerle oynatacak UE5 oyunları. 3700 TL'ye aldığım canavarda ise ray tracing ile oynayacağım aynı oyunları. FSR 2.0 da gelecek. Sende iyi bir makine olduğu için öznel yorum yapıyorsun. O yüzden genele vurulabilecek bir değerlendirme değil bence seninkisi. Kendince mantıklı yapmışsın lafım yok.Hocam PS4'te neredeyse 400-500 tane oyun var. PKG olarak indirip oynuyorum, spidermanı başa sarma gibi bir olay yok. Ne yapaydım? PC var zaten, bir hata yapıp xbox aldım. Sattım, elimde hazine gibi bir konsol var, pc'de upgrade yaptım. Misler gibi.
Elinizde iyi bir pc varsa, yanına da ps5 alınmalı. Eğer imkan yoksa ps4 ama kırık olacak. Eski nesil konsola kimse para yatırmaz. Ben 2500'e aldım ps4'ü.Ben zaten dedim 4-5 yıl götürecek PC'niz varsa konsol almaya gerek yok. XBOX olsun, PS olsun. Benim sistemim GTX 1650, çamur grafiklerle oynatacak UE5 oyunları. 3700 TL'ye aldığım canavarda ise ray tracing ile oynayacağım aynı oyunları. FSR 2.0 da gelecek. Sende iyi bir makine olduğu için öznel yorum yapıyorsun. O yüzden genele vurulabilecek bir değerlendirme değil bence seninkisi. Kendince mantıklı yapmışsın lafım yok.
Ben sadece bu exclusive oyunlar tüm oyunlardan üstünmüş gibi konuşulmasına sinir oluyorum. GoW, TLOU güzel oyunlar olabilir fakat kıyasladığın oyunlar Mass Effect, Dragon Age: Origins, A Plague Tale, Fallout New Vegas, Skyrim vs. ve bunların toplamı bir TLOU etmez diyorsun. Yoksa kimse PS oyunları kötü demiyor.
Fh5 hariç game pass fasa fiso oyunlarla dolu. Hepsini topla, bir last of us etmez. Adam Xbox alacak, ori oynayacak. YouTube’a bakacak adam ps5’te maks grafikte god of war ragnarok oynuyor. Zamanında çok dedim, keşke Xbox almasaydım diye.
Yeni nesil konsoldan, eski nesil konsola geçmenin mantığı şudur. 2060’lı sistem varken gidip enayi gibi Xbox series x aldım. Series x’in yüzüne bakmıyordum neredeyse. 8K para verdim bi de, zaten xboxta oynadığım her oyunu PC’de de rahat rahat 144 fps oynuyordum. Yazılımsal olarak da tonla hatası vardı. Sonunda sattım Xbox, çektim ps4 kırık. Özel oyunları oynuyorum, geri kalanla da PC upgrade.