Xbox Series S vs. PS4 Pro

Son düzenleme:
Teşekkürler
Şöyle yaparım o zaman Xbox Series S de oynayacağım oyunları oynarım sonra satıp PS5 alırım

Yani olabilir fakat xbox önümüzdeki süreçte çok gelişecek, yeni oyunlar, güncellemeler felan. İyice tadını çıkartın en son satar PS5 alırsınız.

Yani olabilir fakat Xbox önümüzdeki süreçte çok gelişecek, yeni oyunlar, güncellemeler falan. İyice tadını çıkartın en son satar PS5 alırsınız.

Öyle yapacağım zaten hocam şu an stok sıkıntısı var ve gereksiz pahalı
O zaman God of War oynama isteğimi evdeki PS2 ile gidereyim

Son düzenleme:
işte tam bundan bahsediyorum.
birsürü xbox vs ps konularında herkese şunu tavsiye ediyorum.
gamepass deki oyunlar hoşunuza gidiyorsa xbox alın.
ps deki oyunlar hoşunuza gidiyorsa ps alın.
ama maalesef ülkemizde herkes fiyat odaklı olduğu için xbox almanızı tavsiye ediyor.

Evet hocam haklsınız Xbox ucuz diye Xbox tavsiye ediyorlar ama herkese uymuyor

Evet hocam haklsınız Xbox ucuz diye Xbox tavsiye ediyorlar ama herkese uymuyor.

Oda pek ucuz değil aslında hocam 1 hafta önce aldığım konsol 1500 TL pahalanmış ama denildiği gibi hangisi hoşuna gidiyorsa onu seçmelisiniz. Xbox'ta oyun konusunda Game Pass sayesinde bir avantaj oluşuyor, PlayStation aldığınızda bir de oyunlara konsol kadar para gidiyor, 2'sini karşılaştırın hangisi daha fazla + sı var ise onu alın ama şu an da Xbox daha mantıklı. Gece 6 saat Warzone ve Elden ring oynadım 0 ses 0 ısınma ve takılma yağ gibi akıyor konsol.

Maalesef hocam 2021 Haziran'da 4.300 TL olan Series S şimdi 7.599 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…