Xbox Series S vs PS4 Pro

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Selam Xbox Series S de Game Pass sistemi çok iyi ama ben PS4 Pro'daki oyunları daha çok beyeniyorum The Last of Us until dawn Spider-Man gibi oyunlar sadece PS4'e özel yapıldığı için o oyunlar daha güzel Xbox dada Forza Horizon gibi oyunlar güzel kararsız kaldım ben PS4 Pro tarafndayım ve ps4 pro da cuh modeli en son 7218B ama onların 2.el fiyatları 7500 tl civarında yani şu cuh olayı çok farkediyomu 7016 veya 7116 olsada olurmu?

PS 4 devri bitti bitecek. Belki spor oyunları gelmeye devam eder ama şu an yeni nesil PS istiyorsan PS 5 ve bazı sürümleri dışında hiç seçenek yok. E o da 2-3 kat pahalı olduğu için Series S daha iyi olur ama istersen 2.el PS 4 al ve PS Plus ile PS exc. Oyunlarını deneyimle sonra sat istersen.

Selam Xbox Series S de Game Pass sistemi çok iyi ama ben PS4 Pro'daki oyunları daha çok beyeniyorum The Last of Us until dawn Spider-Man gibi oyunlar sadece PS4'e özel yapıldığı için o oyunlar daha güzel Xbox dada Forza Horizon gibi oyunlar güzel kararsız kaldım ben PS4 Pro tarafndayım ve PS4 Pro da cuh modeli en son 7218b ama onların 2.el fiyatları 7500 TL civarında yani şu cuh olayı çok fark ediyor mu 7016 veya 7116 olsa da olur mu?

Eğer bütçenizi biraz daha arttırıp 2.el PC toplarsanız hem PS oyunlarını hem de Xbox oyunlarını oynarsınız ama bu ikisi arasından benim tercihim day One özelliği yüzünden Xbox Series S

Bana gore PS4 Pro daha iyi Xbox'taki oyunlar daha pahalı onun yerine PS4 Pro alıp PS Plus ile her ay en güzel oyunları oynayabilirsiniz.

Hocam tam tersi Xbox fiyat açısından daha mantıklı çünkü hiç zaman Xbox için çıkmış oyunlara para vermene gerek yok day One özellii var fakatps Plus öyle değil ekonomik açıdan yeni nesil oyunlar için Xbox daha mantıklı.
Hemde oyun fiyatları olarak ikisi arasında hiç fark yok diye biliyorum.

Bence ps4 alıp özel oyunları bitirin sonrasında satıp series s geçin en mantıklısı.

Selam Xbox Series S de Game Pass sistemi çok iyi ama ben PS4 Pro'daki oyunları daha çok beyeniyorum The Last of Us until dawn Spider-Man gibi oyunlar sadece PS4'e özel yapıldığı için o oyunlar daha güzel Xbox dada Forza Horizon gibi oyunlar güzel kararsız kaldım ben PS4 Pro tarafndayım ve ps4 pro da cuh modeli en son 7218B ama onların 2.el fiyatları 7500 tl civarında yani şu cuh olayı çok farkediyomu 7016 veya 7116 olsada olurmu?
Xbox alma çıkan oyunların hiçbiri PS özel oyunların yanından bile geçemez ve hepsini PC'de oynayabiliyorsun zaten. Forza falan var ama o da 10 saat oynadıktan sonra içeriği tükeniyor. PS4'te hala yeni nesil Horizon Forbidden West gibi iyi grafikli oyunları sabit 30 FPS oynayabiliyorsun, yakın zamanda Gow Ragnarok çıkacak onu da aynı şekilde sabit 30 FPS oynayabilirsin diye düşünüyorum.

Xbox alma çıkan oyunların hiçbiri PS özel oyunların yanından bile geçemez ve hepsini PC'de oynayabiliyorsun zaten. Forza falan var ama o da 10 saat oynadıktan sonra içeriği tükeniyor. PS4'te hala yeni nesil Horizon forbidden West gibi iyi grafikli oyunları sabit 30 FPS oynayabiliyorsun, yakın zamanda GoW ragnarok çıkacak onu da aynı şekilde sabit 30 FPS oynayabilirsin diye düşünüyorum.

Kanka GoW ragnarök son çıkacak özel oyun büyük ihtimal PS 4 de. Yeni nesil bir şeyler istiyorsa artık PS 4 devri bitti Xbox Series S daha mantıklı.

Kanka GoW ragnarök son çıkacak özel oyun büyük ihtimal PS 4 de. Yeni nesil bir şeyler istiyorsa artık PS 4 devri bitti Xbox Series S daha mantıklı.
PS5 alsın diyeceğim ama 16 17k bi konsola verilmez, bütçeyi arttırıp PC alması daha mantıklı olabilir PS özel oyunları zaten PC'ye geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı