Rainbow Six: Siege iyi bir oyun bence piyasası 200 lira. Bence siz oyundan anlamıyorsunuz. Series S'in tek iyi yanı yeni nesil olması. Daha güçlü bile değil 4 Pro'dan. Sunduğunuz hiçbir argüman yok bir sürü şey saydım bana ve tanıdıklarıma laf etmekten bir şey yaptığınız yok. Kendinizi savunmak için bir şey söyleyecekseniz söyleyin. Boş boş anlamıyorsun vesaire yazıp zamanımı öldürmeyin.
Onun ismi popüler kültür psikolojisi değil popülizm. Ayrıca şu anda popüler düşüncenin tarafındaki kişi sizsiniz.
PS5 kullanıcısı isen bunu söylemen normal. Hiç Series S kullandın mı? Çıktığı günden beri 2K oyun oynatamıyor. Disk sürücüsü yok ve alanı yetersiz. Tek iyi yanı yeni nesil olması. Zaten alanların pişman olduğunu ikinci el sitelerinden anlayabilirsiniz. Hem ilan sayısı Series X'den kat kat daha fazla hem de fiyatı sıfır fiyatına oranla çok düşük. Birçok konsol ve bilgisayar sattım özellikle son dönemde çok fazla kişi elindeki Series S ile takas teklifi sundu. Cihazı beğenmediğini söyledi. Yani ben sadece kendi deneyimim ve 2-3 kişiden bahsetmiyorum. Kısacası kendi adınıza konuşun.