Xbox Series S vs. PS4 Pro

harun 123563

Picopat
Daha fazla  
Sizce hangisi? Yani ikisi de aynı paraya denk geliyor gibi.

Series S hocam daha güncel ve artık PS4 oyunları PC'ye geliyor yani yeni oyunları oynamak istiyorum diyorsanız Series S alın geçin.

PS4 Pro ne kadar mantıklı olsa da Xbox Series S almak daha mantıklı ve çoğunlukla yeni nesil oyunlar Series S'e gelecektir.

Güncel oyunlar Series S'e geliyor ve uzun bir zaman geliceğini tahmin ediyorum yeni nesil bir konsol diyebilirim.
Yani hocam series s tavsiye ediyorsunuz

Güncel oyunlar Series S'e geliyor ve uzun bir zaman geliceğini tahmin ediyorum yeni nesil bir konsol diyebilirim.
Hocam sizce eyer PS 4pro alırsam en fazla kaç yıl kullanabilir

PS4 Pro ne kadar mantıklı olsa da Xbox Series S almak daha mantıklı ve çoğunlukla yeni nesil oyunlar Series S'e gelecektir.
Xbox öne x çok güzel performans veriyor

Son düzenleme:
Ps4 ile series S performansı aynı değil, series s ger açıdan daha güçlü. Üzülmek istemiyorsanız içinde HDD olan bir konsolu tercih etmeyin derim. Depolama alanını fa sil indir yaparak dengelersiniz. Xbox, eğer oyun bilgisayarınız yoksa veya varda çok kullanmak istemiyorsanız en güzel ve ekonomik seçenek olacaktır.

Hocam Xbox one x nasıl series s te 4 guç varken öne x te 6 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…