Xbox Series S vs PS4 Slim vs Xbox One S

manchoo1

Centipat
Daha fazla  
Öğrenciyim.
Xbox Series S
PlayStation 4 Slim.
Xbox One S
3'ünden birini alabilirim, hangisini önerirsiniz? Şu an oyun fiyatlarının pahalılığından dolayı PlayStation biraz geride ama onu da alabilirim. Xbox'taki game Pass sistemi ve ucuzluğu çok dikkatimi çekiyor ve ayrıca bir monitörüm var 60Hz, ona HDMI ile bağlamayı düşünüyorum. Sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S listeye koyulduysa One S almayı düşünme bile, PS4 konusuna bir şey diyemeceğim, ben bir sürü Series S al sat yaptım, çok sevdiğim bir konsol ufak ve güçlü.

Series S listeye koyulduysa One S almayı düşünme bile, PS4 konusuna bir şey diyemeceğim, ben bir sürü Series S al sat yaptım, çok sevdiğim bir konsol ufak ve güçlü.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Peki Xbox One X ve PlayStation 4 Slim arasından hangisini seçersiniz?

Son düzenleme:
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Peki Xbox One X ve PlayStation 4 Slim arasından hangisini seçersiniz?

İkisi de oyun konsolu olabilir ama birbirlerinden çok farklılar, One X kullandım, BF2042 oynuyordum full 60FPS olarak oynatıyordu, sonra sattım Series S aldım, One X şu an pahalı Series S bütçe çıkıyorsa One serisini hiç düşünme bile.

Bak en iyisi ne yap biliyor musun, PlayStation ve Xbox uygulamasını telefonuna indir ve ikisinin de aboneliklerinde ki oyunlara bak, hangisi ilgini çekiyorsa al.
Series S ve PS4 arasında seçim yap, One serisine bulaşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…