Xbox Series S vs PS4

Bekir İlhan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. İlk konsol olarak PS4 tercih ettim araştırmadan fakat 2-3 ay oldu alalı ve yeni oyunların vb. gelmeyeceğini öğrendim. FC 25 var onda bile sıkıntı yapıyor. Zaten sonra biraz araştırdım, aynı fiyata neredeyse 2.el bir Xbox Series S alabiliyorum. Alınır mı? Kalmalı miyim? (not: PS5 ve Xbox Series X gibi cihazlara bütçem yok.)

PS4'te oynayabileceğin exclusive oyunları bitir. Series S'e geçip Game Pass ile keyfine bak bence.

Merhaba. İlk konsol olarak PS4 tercih ettim araştırmadan fakat 2-3 ay oldu alalı ve yeni oyunların vb. gelmeyeceğini öğrendim. FC 25 var onda bile sıkıntı yapıyor. Zaten sonra biraz araştırdım, aynı fiyata neredeyse 2.el bir Xbox Series S alabiliyorum. Alınır mı? Kalmalı miyim? (not: PS5 ve Xbox Series X gibi cihazlara bütçem yok.)

Tabii ki de Series S PS4 eski nesil bir konsol Series S ise yeni nesil Series S'i tercih etmek daha mantıklı.

PS4'teki exclusive ilgini çeken oyunları bitir sonra satıp Series S al. Exclusive olarak Last of Us part 1-2, Uncharted serisi 1'den 4'e kadar. inFamous: Second Son ve eğer oyun ilgini çekerse first light var. Benim bildiklerim bunlar. Çok fazla exclusive yok eski konsollara göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı