Error 01 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Yorumlarınızı bekliyorum. Avantajları ve dezavantajları neler olur? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 808 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Özel oyunları oynamak istiyorsan ps4 al.ama öyle bi düşüncen yoksa series al. hem daha güçlü hem gamepass var.
Özel oyunları oynamak istiyorsan ps4 al.ama öyle bi düşüncen yoksa series al. hem daha güçlü hem gamepass var.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Error 01 dedi: Yorumlarınızı bekliyorum. Avantajları ve dezavantajları neler olur? Genişletmek için tıkla... Series S tabii ki. Aralarında açık bir şekilde FPS farkı var performans olsun güç olsun Series S. PS'de oynanacak güzel oyunlar var fakat eğer onları oynamak istiyorsan tavsiyem PS5 almak olur.
Error 01 dedi: Yorumlarınızı bekliyorum. Avantajları ve dezavantajları neler olur? Genişletmek için tıkla... Series S tabii ki. Aralarında açık bir şekilde FPS farkı var performans olsun güç olsun Series S. PS'de oynanacak güzel oyunlar var fakat eğer onları oynamak istiyorsan tavsiyem PS5 almak olur.
hekolo Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 Kesinlikle her anlamda Series S zaten PS 4 eski bir cihaz buna rağmen eğer fan boy değilseniz 2025 de Xbox çok daha rahat olacaktır.
Kesinlikle her anlamda Series S zaten PS 4 eski bir cihaz buna rağmen eğer fan boy değilseniz 2025 de Xbox çok daha rahat olacaktır.
Error 01 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 Hocam ben ps4 almayı düşünüyordum fiyat açısından peki internetden alınır mı