Xbox Series S vs PS5

gamer_baku

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunlar fiyatları bayağı arttı. Sizce PS5 mi almalıyım Sony oyunları için yoksa Xbox s mi?
Bu arada 4060 sistemde bilgisayarım var.

4060'lı sistem varken Series S gereksiz. Ki PS5 ile Series S karşılaştırılamaz. Series X ile denk konsol. PS5 almanızı tavsiye ederim.

4060'lı bi bilgisayar varken ben hiçbir konsol alınmamalı diye düşünsemde sony oyunları için ps5 almak series s almaktan daha mantıklı en azından.

4060'lı sistem varken Series S gereksiz. Ki PS5 ile Series S karşılaştırılamaz. Series X ile denk konsol. PS5 almanızı tavsiye ederim.
Hocam Allah aşkına series s senin zannettiğin kadar güçsüz bir konsol değil.

PS5'in alternatifi series S'mi ?

Sorunun cevabına gelirsek, ikisi arasında kaldıysan PS5.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi oyunlar fiyatları bayağı arttı. Sizce PS5 mi almalıyım Sony oyunları için yoksa Xbox s mi?
Bu arada 4060 sistemde bilgisayarım var.
İkisi de böyle bir PC varken gereksiz. PS5 alırsanız tek avantajınız Sony özel oyunlarını parasını ödeyerek ilk günden oynayabilmek olur.

Hocam Allah aşkına Series S senin zannettiğin kadar güçsüz bir konsol değil.

PS5'e yakın seviyede bile değil. Ama güçsüz demedim. Neye göre kime göre güçsüz. Fiyatına göre güçsüz değil zaten.

PS5'e yakın seviyede bile değil. Ama güçsüz demedim. Neye göre kime göre güçsüz. Fiyatına göre güçsüz değil zaten.
Evet PS5 dengi bir konsol değil. Ama yinede güçlü bir konsol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…