Xbox Series S vs PS5

Sanemi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Xbox S mi almalıyım PS5 mi? Daha çok camping oyunlar oynuyorum Call of Duty, Last of Us vb. oyunlar oynayacağım hangisini önerirsiniz? Xbox'ın gönlümde olmasını sebebi game Pass olması, 300 TL'ye bir sürü oyunu oynayabiliyorum sizin fikriniz nedir?

PS5'te PS plus özelliği'de var. Eğer PS4 zamanı hiçbir PS exclusive oyununu oynamadıysan ve oynamak istiyorsan PS5 al. Eğer COD ve Fifa oynarım arada da bir ne varmış bakarım dersen Series X al. İki türlüde Series S almanı tavsiye etmem.

Series X'le PS5 karşılaştırsak hangisini almam daha mantıklı bir de sıfırmı almaylıyım 2. el de alsam problem olur mu?

Hocam Gamepass Plus mevzusuna çok takılmayın 2 tarafta da iyi oyunlar var. Ama burada 1 2 soru sormak gerekiyor. Elinizde PC var mı? Varsa kesinlikle PS5 alın Xbox'un PC'den farkı yok denecek kadar az. PC yoksa da PS5 alınabilir ama Xbox da alınmaz diyemem. Şahsen sırf DualSense için PS tercih edin derim ben. Onda oyun oynamak apayrı bir deneyim.

Series S ile Series X'in farkı ne? Aldığımız FPS Series S'de yetmez mi? İdeal monitörler ve TV'ler genelde 144hz oluyor. Series S ile oynadığımız oyunlarda 144 FPS alamaz mıyız?

Ha ayrıca şuan fazla olmasa da ileride mutlaka özel oyunlar çıkmaya devam edicek. PS özel oyunları sadece Gow TLOU'dan ibaret değil eski olan ama remastered olan çok fazla yapım var ve oynaması aşırı keyifli olabiliyor.

Series S ile Series X'in farkı ne? Aldığımız FPS Series S'de yetmez mi? İdeal monitörler ve TV'ler genelde 144hz oluyor. Series S ile oynadığımız oyunlarda 144 FPS alamaz mıyız?
Hayır. Series S ve X arası ciddi performans farkı var.
Artık PC'ye geliyor hepsi, 1-2 sene sonra gelecek çıkan oyun.

PC var bende hem de güzel bir sistemim var ama konsol tadını çıkarmak istiyorum artık PC çok sıktı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…