Xbox Series S vs RX 6500 XT Sistem

EagleEnes

Hectopat
Daha fazla  
İkisinden birini satmak zorunda kalsaydınız siz hangisini seçerdiniz?

i5 11400 - MSI B560M Pro VDH - BIOSTAR RX 6500 XT - Patriot Viper Steel 3200 MHz 8+8 GB RAM - SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 SSD - High Power 500W 80+ PSU - Monitör Lenovo G24-10 144Hz - Klavye Gamepower Warlock - Mouse SteelSeries Rival 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sana bağlı kanka oynadığın oyunlar falan hangisinde daha fazla zaman geçiriyorsan onu satma bence.

İkisini satıp RX 6600XT'li PC toplardım ama birisinin satılması gerekiyorsa Xbox'u satardım.

Ekran kartı zayıf ama sistemin kalanı o kadar kötü değil işte hocam belki mobilseniz imzamı göremiyorsunuzdur.
İmzayı referanslamak pek de doğru değil, bütünlük olması açısından sisteminizi kopyalıyorum.

İ5 11400 - Msi B560M Pro Vdh - Biostar Rx6500xt - Patriot Viper Steel 3200 mhz 8+8 gb ram - Sandisk Extreme Pro 1tb m2 ssd - High Power 500w 80+ psu - Monitör Lenovo G24-10 144hz - Klavye Gamepower Warlock - Mouse Steelseries Rival 3

Sisteminiz bu, bana kalırsa zevk meselesi. İlk bakışta gerçekten dikkat etmedim ama daha iyi bir ekran kartıyla çok daha iyi iş yapar bu sistem.

İkisini satıp RX 6600XT'li PC toplardım ama birisinin satılması gerekiyorsa Xbox'u satardım.
Hocam bende onu isterdim ama hayat bu birini sattırmak zorunda bıraktı. Gelecek senelere artık.

Eğer sistemi sadece oyun için kullanıyorsam sistemi satarım. Ama evdeki tek bilgisayar oysa, günlük ihtiyaçlarım için de gerekiyorsa satmam. Series S'i satarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…