Xbox Series S vs Series X

thesnakeee

Decapat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar,

Önceden açılmış olan benzer konuları inceledim fakat 2025’e girmek üzereyken bu iki konsol için size danışmak istedim.

Öncelikle evimde 4k tv yok.

Yurtdışından bir konsol getirmeyi düşünüyorum. Series S yaklaşık 6000 TL civarına geliyor Series X ise 14000 TL civarına.

Açıkçası kendimi zorlamak istemiyorum bütçe konusunda ama sizce Series S iş görür mü? 4K tv olmadan Series X’in bir anlamı var mı?

Siz ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler

Series X, S'ten çok daha önde hocam gerek güç gerek grafik olarak. Geleceğe yönelik yatırım yapın 6K'dan zarar gelmez. Series S 2K görüntü Series X 4K görüntü sunabiliyor önerim Series X olur. Fiyat açısından da mükemmel bir fiyat.

Anlamı var Xbox Series X Series S'den kat kat daha iyi ayrıca sadece tek fark eden şey 4K olmaz tflops falan daha güçlü Series X'in ayrıca 14000TL mükemmel bir fiyat kaçırma derim.

Anlamı var Xbox Series X Series S'den kat kat daha iyi ayrıca sadece tek fark eden şey 4K olmaz tflops falan daha güçlü Series X'in ayrıca 14000TL mükemmel bir fiyat kaçırma derim.
Katılıyorum hocam.

Series S yeni neslin en güçsüz konsolu ama iş görüyor ama Series X almanız daha mantıklı bence.

Tamamen aklımdakinin tersi cevaplar gelmesi aklımı karıştırdı açıkçası Ne gerek var fazla para vermeye S işinizi görür şeklinde cevaplar bekliyordum

Peki X alsam bir de 4K tv almamız mı gerekecek? PS5 pro çıktı ama o 25000 tl civarında olduğu için listeye eklemedim bütçemi aşıyor

Elimde Xbox one var bunu 3-4 bin tlye satarsam 6k fazladan vermeye de gerek kalmaz

Series S yeni neslin en güçsüz konsolu ama iş görüyor ama Series X almanız daha mantıklı bence.
Series X e odaklandım hocam

Hocam şöyle söyleyeyim eğer Türkiye'den alsaydiniz Series S derdim ama yurt dışından alıyorsunuz+ 14000TL neredeyse bedava o fiyata o + gelecekte ki oyunları en üst kalitede oynayacaksınız Series S'de oynayabilirsiniz ama Series X kadar iyi performans vermez 4K TV almaniza gerek yok 2K'da oynayabilirsiniz ayrıca 4K sürekli kullanılmıyor bazı oyunlar da genellikle 2K tercih ediliyor.

O zaman ben X alayım hocam en azından 4-5 sene kafam rahat olur kendi Xbox one cihazımı satınca 10 bin tlye geliyor bana Series X. 2k monitörüm var gerekirse zaman zaman ona bağlayıp oynarım.

O zaman ben X alayım hocam en azından 4-5 sene kafam rahat olur kendi Xbox One cihazımı satınca 10 bin TL'ye geliyor bana Series X. 2K monitörüm var gerekirse zaman zaman ona bağlayıp oynarım.

Ben olsaydım bende öyle düşünürdüm hocam tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…