Xbox Series S vs Series X

Hangi ülkeden alacaksınız?

Almanya, İtalya veya Dubai
Hocam Dubai'den yeni geldim. 20.000 (2.250 AED) civarına geliyor. Hollanda'da da 18.500 (499 Euro) e geliyor. %5 vergi iadesi ile yine 14.000'e çok çok zor. O fiyata geliyorsa eğer düşünmeyin alın. Series S'te o fiyata bedava ama hadi 4K'yı geçtim, yüksek fps'de oynamak istediğiniz oyunlar olursa Series X çok ciddi şekilde başarılı. Ama fiyatına göre Series S inanılmaz başarılı bir cihaz. Alırsanız mahcup etmez. Karar sizin.

bilgi için teşekkür ederim hocam. Aralık başında Almanya mediamarktta indirim vardı cihazlarda, Series X 500 euro olsa x37 = 18500 yapıyor yaklaşık %20 vergi iadesi alınıyor 15000 tl civarına geliyor. kendi konsolumu satacağım o da 3-4 bin tl etse 11-12 bin tlye bana maliyeti oluyor. ilk başta Series S alırım diye yola çıkmıştım indirimle 220 euro fiyatı vardı kendi konsolumu sattığımı varsayarsak bana maliyeti 3 bin tl civarına geliyordu ama alamadım indirim döneminde. indirim denk getirmeye çalışacağım

Sene ortasında ben de ikisi arasında kalmıştım. Birçok video izledim bununla ilgili ve sonrasında arkadaşların da dediği gibi X çok daha iyi. 4K TV yok diye geri adım atmaya da gerek yok bence, bir nevi geleceğe yatırım. 4K televizyon olunca daha çok tadını çıkarırsın hocam. Ben monitörde 2K, TV'de 4K olarak oynuyorum.

Hocam haklısınız bende gözü kararttım konsol alacaksam Series X alacağım yıllarca kafam rahat olsun. Xbox one aldım 2015 yılında hala oynuyorum sıkıntısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…