Xbox Series S vs Steam Deck

Flordy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, şu an kararsız kaldım. Rekabetçi oyunlar oynarım ve nadiren yeni çıkmış AAA oyunlar oynarım. R6, Apex, Dying Light, CS2 gibi oyunlar oynuyorum. Portatif olduğu için Steam Deck düşünüyorum ama gene de seçim yapamadım.

Konsalla FPS oynanmaz bir kere. Ama portatif bir konsol istiyorum şarjını hallederim derseniz Steam Deck.(şarjı biraz hızlı biter, sağlam cihazdır diye duydum) yok olmaz derseniz Series X alabiliyorsaniz onu alın yoksa almayın. S kötü diye duymuştum.

Hocam ikisi bambaşka cihazlar, karşılaştırmak garip olur, Steam Deck'i monitöre falan bağlayıp bilgisayar gibi kullanabilirsin, CS2 gibi örnekler verdiniz ki bana göre konsollarda gamepad ile bu oyunları oynamak tam bir işkence (ilk başlarda muazzam zor geliyor) ben olsam Xbox Series S almak yerine bilgisayar alırdım kendime.

Hocam ikisi bambaşka cihazlar, karşılaştırmak garip olur, Steam Deck'i monitöre falan bağlayıp bilgisayar gibi kullanabilirsin.

Öyle yapmayı düşünüyorum bazen de alıp Power bankla takılmayı.

Aralarında çok bir fark var mı?

Bende katılıyorum bu arkadaşa. Ama eklemek isterim ki hem Series S hem de Series X monitöre bağlanabilir tıpkı Steam Deck gibi. Yani monitörü seçeneklerde karsilastiramassiniz. Kesin derimki Series S almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…