boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.027 Çözümler 11 Yer Aydın 6 Kasım 2020 #11 Series S alıp bir de disk takviyesi yapın, One X almaktan daha mantıklı olacaktır.
cxpawf Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #12 Yang Mills dedi: Xbox One X daha şık göründü bana. Hangi konsol daha güncel ise onu al ve neden PS4 bırakıyorsun? PS4'de gayet iyi. Genişletmek için tıkla... 3-4 yıldır kullanıyorum yenilemek istedim ve oyun fiyatları çok pahalı. boifromasgard dedi: Series s alıp bir de disk takviyesi yapın, One X almaktan daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. 249580 dedi: Series S, bazı oyunlar eski nesile çıkmayacak ayrıca series s One X'den güçlü. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olacak One X 6 tflops series s 4 tflops çok fark eder mi?
Yang Mills dedi: Xbox One X daha şık göründü bana. Hangi konsol daha güncel ise onu al ve neden PS4 bırakıyorsun? PS4'de gayet iyi. Genişletmek için tıkla... 3-4 yıldır kullanıyorum yenilemek istedim ve oyun fiyatları çok pahalı. boifromasgard dedi: Series s alıp bir de disk takviyesi yapın, One X almaktan daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. 249580 dedi: Series S, bazı oyunlar eski nesile çıkmayacak ayrıca series s One X'den güçlü. Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olacak One X 6 tflops series s 4 tflops çok fark eder mi?
Bilgisayarsiz Hacker Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #13 O görüntüyle alakalı bir şey birisi 4K birisi 2K olduğu içindir o 2K olanın teraflopsu çok yüksek olması gerekmiyor.
O görüntüyle alakalı bir şey birisi 4K birisi 2K olduğu içindir o 2K olanın teraflopsu çok yüksek olması gerekmiyor.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #14 Series S. İmkan varsa Series X.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #15 cxpawf dedi: 3-4 yıldır kullanıyorum yenilemek istedim ve oyun fiyatları çok pahalı. Tamamdır. Bir sorum daha olacak One X 6 tflops series s 4 tflops çok fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Series S al ya da para koy Series X al.
cxpawf dedi: 3-4 yıldır kullanıyorum yenilemek istedim ve oyun fiyatları çok pahalı. Tamamdır. Bir sorum daha olacak One X 6 tflops series s 4 tflops çok fark eder mi? Genişletmek için tıkla... Series S al ya da para koy Series X al.
patheticlwn Picopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #17 Series S iyi ya, 4teraflops fena değil alt tarafi oyunlar 900p Grafiklere takılmayan birisi için series s iyi ama grafikleri eski nesilden daha kötü
Series S iyi ya, 4teraflops fena değil alt tarafi oyunlar 900p Grafiklere takılmayan birisi için series s iyi ama grafikleri eski nesilden daha kötü