Xbox Series S vs Xbox Series X vs PlayStation 5

kokinthehood

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar sahibi bir insan olarak konsol arayışına çıktım. Bunun temelde iki sebebi bulunmakta; ilk olarak konsol merakımı gidermek, ikinci olaraksa koltuğa yayılıp rahat rahat TV karşısında oyun oynamak.
Öğrenci olduğum için çok fazla bütçem yok, zaten Xbox Series S‘ i de peşin fiyatına 6 taksite alacağım.
Sizce Xbox Series S mi almalıyım yoksa gerçekten sınırları zorlayıp aç yatıp daha kaliteli olan Xbos Series X‘ i mi almalıyım? Ya da Playstation 5 mi? Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar varsa amacın özel oyunları denemek olmalı bence konsol alacaksan PS5 tercih etmen daha mantıklı olur gibi geliyor hem Xbox'daki her oyunu PC'dende oynarsın.

Ne tür oyunlar oynayacağına bağlı PS Özel oyunlarını oynamayı düşünüyor musun mesela God of War: Ragnarök ya da Spider-Man 2 gibi özel oyunları oynamayı düşünüyor musun?

Eğer bütçe yeterliyse playstation 5 çok daha iyi bir tercih olur. Oyunların kalitesi olarak devasa fark var. Diğer faktörlerde fark yok sayılır. Xbox için sadece gamepass iyi denebilir ama onun karşılığı ps plus deluxe de çok iyi bir kütüphaneye sahip. Hatta exc. oyunları oynamadıysan ps plus kütüphanesi daha iyi diyebilirim.

Arkadaşlar hepinize tekrardan selam. Bütçem maalesef kısıtlı, dediğim gibi kredi kartına taksitle alacağım. PS 5 ve oyunları çok pahalı oluyor. Daha çok FIFA, RDR 2 gibi oyunlar oynamayı planlıyorum.

Arkadaşlar hepinize tekrardan selam. Bütçem maalesef kısıtlı, dediğim gibi kredi kartına taksitle alacağım. PS 5 ve oyunları çok pahalı oluyor. Daha çok FIFA, RDR 2 gibi oyunlar oynamayı planlıyorum.

Oyun kolu al TV'yi PC yanına çek tak oyna masrafa gerek yok.

Oyun işini Dh'den kardeşlikle halledebilirsin, ben yıllardır öyle yapıyorum. Hem legal hem de sıkıntısı olmuyor. Kısaca hesap satın alıyorsun, cihaza ekliyorsun sonra senin kendi hesabından oyuna giriyorsun. Böylece çok ucuz oluyor ve biten oyunları aynı fiyata tekrar satabilirsin. Mesela geçen 175 TL'ye FIFA 24 almıştım. Satsam aynı fiyata satarım bedavaya gelir. AC Mirage falan 150-200 TL idi en son. Cyberpunk 100 TL görmüştüm mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…