Xbox Series S/X mi Yoksa PC mi?

Valorant, CS:GO gibi rekabetçi oyunlarla işim yok, sadece triple A oyun oynayacağım diyorsanız eğer Series X alıp geçerdim ben. Yanında Game Pass ile memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
Normalde sevmem ama arkadaşlarım ile oynama ihtimalim var.
Yok işte hocam ve PC’nin eksikliğini gerçekten hissediyorum artık.
Klavye mouse bağlandığını biliyorum, imleç vs. çıkıyorsa çok iyi olur.
Bilgisayar alıp ilerde gelicek cloud servislerini bekleyebilirsin.
Valorant, CS:GO gibi rekabetçi oyunlarla işim yok, sadece triple A oyun oynayacağım diyorsanız eğer Series X alıp geçerdim ben. Yanında Game Pass ile memnun kalırsınız diye düşünüyorum.
Şöyle bir şeyde var, şu an o fiyatlarda bulunan hazır sistemlere bakıyorum ve cidden içime sinmiyor. Fiyatları şişirilmiş olmasına rağmen hepsinin eksileri var.

Bilgisayarınız yoksa bilgisayar toplayın ama 2022'nin ilk çeyreğine kadar beklemenizi tavsiye ederim. Ya da XSS + APU sistem düşünebilirsiniz.

Bilgisayarınız yoksa bilgisayar toplayın ama 2022'nin ilk çeyreğine kadar beklemenizi tavsiye ederim. Ya da XSS + APU sistem düşünebilirsiniz.
i5 11400’lü bir sistem toplayıp, ekran kartı fiyatları düzelene kadar UHD730 ile idare etsem nasıl olur? İdare eder mi sizce?

i5 11400’lü bir sistem toplayıp, ekran kartı fiyatları düzelene kadar UHD730 ile idare etsem nasıl olur? İdare eder mi sizce?
Gündelik işlerinizi görür. İnternet içinde rahatlıkla gezinebilirsiniz 2K ve 4K medyaları Youtube üzerinden kasma olmadan oynatabilirsiniz. Eski oyunları rahat oynarsınız, rekabetçi oyunlarda düşük çözünürlük ve ayarlar ile oynanabilir FPS değerleri alırsınız. İdare eder kısacası.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ve 1080p oyun oynamak size sıkıntı çıkartmayacaksa Series S + 3400G'li bit APU sistem toplayabilirsiniz. Ben de öle yapmayı düşünüyorum.
Fiyat olarak değişen bir şey olmasada ailem 2 cihaz almaya sıcak bakmaz diye tahmin ediyorum, yoksa en mantıklısı bu gibi cidden.
Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ve 1080p oyun oynamak size sıkıntı çıkartmayacaksa Series S + 3400G'li bit APU sistem toplayabilirsiniz. Ben de öle yapmayı düşünüyorum.
İkna edebilirsem kesinlikle böyle yapacağım hocam, 3400G rekabetçi oyunlarda tatmin eder mi? Bir de Photoshop ve After Effects gibi programları kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
3400G CSGO, Valorant tarzı oyunlarda fazlısıyla yeterli olur, Youtube'dan testlerine bakabilirsiniz.

Photoshop kullanmak için yeterli fakat After Effects'te çok iyi bir render performansı beklemeyin. Yine de işinizi görür ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…