Merhaba forumda sık sık Xbox ve PlayStation konsollarının hangi oyunu ne çözünürlükte çalıştırdığı, kaç FPS verdiği gibi sorular soruluyor. Ben de internette bu verilerin bir araya getirildiği 3 adet linki paylaşmak istedim. Verilerin büyük oranda güncel olduğunu biliyorum ancak hata ve eksiklikleri olabilir.
PlayStation 4 Slim-Pro ve PlayStation 5 FPS ve çözünürlük listesi:
Şimdi söyle. Donanım olarak Xbox Series X PlayStation'dan güçlüdür. Ama oyun hakkında bu pek fazla doğru değildir. Ben de s serisinden almayı düşünüyordum. Çevremdekiler de Xbox'un oyun kolunun bile ergonomik olmadığını söylemişti. İşine karışmak gibi olmasın ama PlayStation5 almanı tercih ederim. İyi akşamlar
Evet doğru PlayStation 5 oyun açısından daha iyi ama ayrıca fiyat konusunda da Xbox'dan daha pahalı ve PlayStation sadece exclusive oyunlarını oynamaya kalksan zaten bir PlayStation 5 parası daha gidiyor ve abonelik sistemine de bu oyunlar gelmiyor ama Xbox'da ilk gün oynama seçenekleri gibi yüzlerce oyun var ve Xbox'ın exclusive oyunlarını oynayabiliyorsun yani benim tercihim Xbox olur ama tabii şahıstan şahısa değişir.