Xbox Series S yerine ne alınabilir?

xxeash

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: İntel İ7 3770S
GPU: GTX 1050Tİ
RAM: 16 GB
XBOX SERİES S
Meslek
Öğrenci
Bende şu an Series S var, hafızası yetmiyor. Özel hafıza kartını almayı düşündüm, o da çok pahalı. Series X'e yükseltsem neredeyse aynı para. Bir de aklımda şöyle bir sorun var, arkadaşlarımın yüzünden Xbox'ın oyunları PS5'e geliyor. PS5'e mi geçsem diye düşündüm. Sizce ne yapabilirim? Genelde Online oyun oynuyorum, hikayeli oynadığım tek oyun şu an RDR2.

İkinci el hdd bakabilirsiniz. Ps5e geçmek sizin için mantıklı olabilir eğer bütçe varsa.

Xbox oyunları PS'ye geliyor da bunları bedavaya alamıyorsunuz Game Pass'te olduğu gibi. 70 dolardan satılacak hepsi. Yani ucuza satılacağını falan düşünüyorsunuz herhalde ama öyle bir şey yok. İndirim de çok yapılmaz.

One X veya Series X olabilir en fazla şu an. Ama One X eski cihaz. Xbox alacaksanız da Series X alın. Yok benim bütçem var her şeye derseniz de PS5 alın.

@Syropy USB'den 500GB HDD bağlı kullanıyorum optimizasyonlu oyunlar yüklenmiyor o yüzden çok da iyi değil.

@alasakarama 1TB One S'den Series S'e geçtim PS oyunları dediğiniz gibi pahalı yazın işe gireceğim büyük ihtimalle bütçem olur o zaman daha iyi bir karar veririm teşekkür ederim öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…