Xbox Series S'de aynı anda gamepad klavye ve mouse ile oynanabilir mi?

mustafaaazzz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Series S'im var klavye mouse bağlayacağım. İki kişilik yarış oyunlarında falan kardeşimle oynayabilir miyim? Atıyorum 1. oyuncu gamepadle, 2. oyuncu klavye mouse ile böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Series S'im var klavye mouse bağlayacağım. İki kişilik yarış oyunlarında falan kardeşimle oynayabilir miyim? Atıyorum 1. oyuncu gamepadle, 2. oyuncu klavye mouse ile böyle bir şey mümkün mü?

Benim PS4'üm var, ve maalesef öyle olmuyor. 2 tane gamepad lâzım.

Çok uçuk bir şey oyunun klavye desteği var ise olur. Xbox konsollarda klavye mouse takılarak kullanılabiliyor.

Benim PS4'üm var, ve maalesef öyle olmuyor. 2 tane gamepad lâzım.

PS tarafında klavye fareye pek iyi bakmıyor Sony. PS ile Xbox farklı konsollar.

Klavye ve mouse bağlanabilir ama hem mouse hem gamepad şeklinde olmuyor. Klavye ile de zaten denemenizi tavsiye etmem. Çünkü tuş ataması yok doğru düzgün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı