Xbox Series S'de PUBG ve GTA 5 var mı?

Tulpar59

Megapat
Yer
Trakya
Daha fazla  
Xbox Series S almayı düşünüyorum. Genelde FIFA oynamak için alacağım. Ayrıca PUBG-GTA 5 oyunları mecvut mu?
Ekran kısmı beni endişelendiriyor. Bende Sony bravia LCD 32 inç, 1080p, 50Hz özelliklerinde TV var ona bağlamayı düşünüyorum sıkıntı çıkar mı? Bu 50Hz olması? Oyunları 1080p 60FPS akıcı oynayabilir miyim?

Xbox Series S almayı düşünüyorum. Genelde FIFA oynamak için alacağım. Ayrıca PUBG-GTA 5 oyunları mecvut mu?
Ekran kısmı beni endişelendiriyor. Bende Sony bravia LCD 32 inç, 1080p, 50Hz özelliklerinde TV var ona bağlamayı düşünüyorum sıkıntı çıkar mı? Bu 50Hz olması? Oyunları 1080p 60FPS akıcı oynayabilir miyim?

120 FPS destekliyor konsol sıkıntı çıkarmaz GTA 5 ve PUBG mevcut.

Bildiğim kadari ile var.

Yanıtın için teşekkür ederim. 50 Hz destekleyen TV 60 üzeri FPS gösterir mi? Göstermezse eğer göz yorar mı? Kafama takılan bu açıkçası.

Konsol ayarlarından 50 Hz etkinleştir'i seçerseniz uyumlu çalışır 120 FPS gösterirmi orasını bilmem belki ayarları kurcalayıp açabilirsiniz 50 FPS göz yorabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı