Xbox Series S'den performansı tatmin edici mi?

Mrfalanfilan

Hectopat
Daha fazla  
Fiyatın'dan dolayı Xbox Series S almayı düşünüyorum aranızda kullanan varsa eğer deneyimini paylaşabilir mi? Warzone gibi Oyunlar'da akıcı bir şekilde oynayabiliyor musunuz performansından memnun musunuz?

Fiyatın'dan dolayı Xbox Series S almayı düşünüyorum aranızda kullanan varsa eğer deneyimini paylaşabilir mi? Warzone gibi Oyunlar'da akıcı bir şekilde oynayabiliyor musunuz performansından memnun musunuz?

Warzone 2K 60 FPS ve 1080p 120 FPS modu bulunduruyor FIFA,Call of Duty fornite gibi rekabetçi oyunlarda güzel performans veriyor.

Şu an bilgisayar tarafında MacBook kullanıyorum O'da fazlasıyla yetiyor zaten o yüzden konsol düşünüyorum. Ama tavsiyeniz için teşekkürler.
Artık ülkemizde oyun oynamak için bilgisayar daha iyi bir araç ne yazık ki. Vergiler ve fiyatlar nedeniyle. Tabii ki Xbox PS'a göre çok daha iyi bir seçenek ama hala bir Windows PC tercih ederdim. Eğer kompakt ve kolay kullanım aranıyorsa Series S çok daha mantıklı olacaktır. Fİyatta güzel alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…