Çözüldü Xbox Series S'e klavye mouse nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
O zaman şöyle yardım edeyim. Sanırım şu ürün xboxunuza klavye ve fareyi birer kontrolcü gibi göstererek kullanmanızı sağlıyor. Bu sayede Apex Legends giriş birimini klavye fare olarak değil kontolcüymüş gibi algılıyor. Sonuç olarak klavye ve fare ile oynamış oluyorsunuz. Ancak şunu söylemeliyim ki daha önce kullanmadım veya kullanıldığını görmedim sadece fikir olsun diye iletmeliyim diye düşündüm. İyi eğlenceler.
Apex Legends konsollarda klavye ve fare kullanımını engelliyor hocam. Nedeni diğer konsol oyuncularına avantaj sağlayamamanız için.

Apex Legends konsollarda klavye ve fare kullanımını engelliyor hocam. Nedeni diğer konsol oyuncularına avantaj sağlayamamanız için.

Crossplay var oyunda hocam, internet üzerinde bazı yöntemler var ama çözemedim.

Crossplay var oyunda hocam, internet üzerinde bazı yöntemler var ama çözemedim.

Hocam internette kısa bir araştırma yaparsanız sizinde anlayacağınız üzere Apex Legends konsollarda klavye ve fare desteklemiyor. Xbox konsolunuzun sanırsam BIOS tarzı geliştirici arayüzünden birtakım uğraşmalarla az çok yapılabiliyor ancak tam olarak efektif olmuyor. Uzun lafın kısası Apex Legends Xbox ve PlayStation konsollarında klavye ve fare desteğini "Offical" bir şekilde vermiyor. Kaçak göçek yollardan yapabilirseniz kolay gelsin ancak o konuda yardımcı olamam.

1684916389423.png

Dosya Ekleri

• 1684916157671.png
    1684916157671.png
    9 KB · Görüntüleme: 38
Hocam internette kısa bir araştırma yaparsanız sizinde anlayacağınız üzere Apex Legends konsollarda klavye ve fare desteklemiyor. Xbox konsolunuzun sanırsam BIOS tarzı geliştirici arayüzünden birtakım uğraşmalarla az çok yapılabiliyor ancak tam olarak efektif olmuyor. Uzun lafın kısası Apex Legends Xbox ve PlayStation konsollarında klavye ve fare desteğini "offical" bir şekilde vermiyor. Kaçak göçek yollardan yapabilirseniz kolay gelsin ancak o konuda yardımcı olamam.

Eki Görüntüle 1791126

Bunu biliyorum hocam, ben diğer yollardan nasıl yapılabilir diye sormuştum. Yine de teşekkürler.

O zaman şöyle yardım edeyim. Sanırım şu ürün xboxunuza klavye ve fareyi birer kontrolcü gibi göstererek kullanmanızı sağlıyor. Bu sayede Apex Legends giriş birimini klavye fare olarak değil kontolcüymüş gibi algılıyor. Sonuç olarak klavye ve fare ile oynamış oluyorsunuz. Ancak şunu söylemeliyim ki daha önce kullanmadım veya kullanıldığını görmedim sadece fikir olsun diye iletmeliyim diye düşündüm. İyi eğlenceler.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı