D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar herkese merhaba ben de razador strong RHD-01, USB girişli kulaklık var. Ben bunu Xbox Series S'ime bağlayıp oynayabilir miyim?
Arkadaşlar herkese merhaba ben de razador strong RHD-01, USB girişli kulaklık var. Ben bunu Xbox Series S'ime bağlayıp oynayabilir miyim?
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 2 Eylül 2021 #2 Her ikiside var ise deneyerek cevabı bulabilirsin bence
D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 Luthienn dedi: Her ikisi de var ise deneyerek cevabı bulabilirsin bence Genişletmek için tıkla... Hocam USB'yi takmak için kolun altında bir giriş var oraya mı deneyeceğim takmayı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Luthienn dedi: Her ikisi de var ise deneyerek cevabı bulabilirsin bence Genişletmek için tıkla... Hocam USB'yi takmak için kolun altında bir giriş var oraya mı deneyeceğim takmayı?
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 2 Eylül 2021 #4 Konsolun arkasına takın.
Batwo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 1.133 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series X - iPhone 13 White 128GB Cinsiyet Erkek Meslek Satış Operasyon Uzmanı 4 Eylül 2021 #5 Dostum ben denedim usb olarak bağlayamadım maalesef monitörümün jak girişine takıyorum, öyle yapıyorum gamepad'e bağlamadım hiç. Belki belli marka modeller usb'den bağlanıyordur ayarları da kurcalamadım fakat olmadı.
Dostum ben denedim usb olarak bağlayamadım maalesef monitörümün jak girişine takıyorum, öyle yapıyorum gamepad'e bağlamadım hiç. Belki belli marka modeller usb'den bağlanıyordur ayarları da kurcalamadım fakat olmadı.
tarikcil Zeptopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2021 #6 Maalesef, kullanılmıyor. Çeşitli wireless modelleri ya da 3.5mm kullanabilirsin.
D darkhourss Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #7 tarikcil dedi: Maalesef, kullanılmıyor. Çeşitli wireless modelleri ya da 3.5mm kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bu arada videolarınızı severek takip ediyorum Youtube’dan.
tarikcil dedi: Maalesef, kullanılmıyor. Çeşitli wireless modelleri ya da 3.5mm kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bu arada videolarınızı severek takip ediyorum Youtube’dan.
cortex47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 4 Yer Atina, Yunanistan Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte X670 Gaming X AX, AMD Ryzen 7 7800x3D, MSI Hydro Cooler MAG Coreliquid P240, Corsair 16x2 5600MHz DDR5, PNY RTX 4080 XLR8 Verto, Corsair RMX 1000W 80+ Gold, Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #8 Cihazın ön yüzündeki USB portu denediniz mi? PlayStation tarafında çalışıyor çünkü bu şekilde. Bunda da çalışabilir bence.
Cihazın ön yüzündeki USB portu denediniz mi? PlayStation tarafında çalışıyor çünkü bu şekilde. Bunda da çalışabilir bence.