Xbox Series S'te Game Pass ile RDR2 oynanır mı?

EfeOzcann

Hectopat
Yer
Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben ana hikâyeyi bitirdikten sonra yan görevleri ve diğer yapılması gerekenleri de yaparak oyunu %100 bitirmiştim. Yaklaşık 250 saat sürdü, bir an bile sıkılmadım.
Konu ile alakasız olacak ama Xbox Series S alırsam game pass ile bu oyunu bedava oynayabilir miyim?

Sadece hikaye modunu oynayacaksan güvenilir sitelerden ucuza hesap alıp bitiebilirsin. İndirimde 190tl oluyor.

Kanka 6 k ya Series S alacaksın bir zahmet indirimde 200 TL'ye de oyunu al.
Ya da 40 TL'ye paylaşımlı hesap al oyunu girerken biraz uğrasıyorsun ama oynuyorsun hesabi.

İndirim de 200 TL'ye düşüyor 6000 TL vermişsin daha iyi alternatif bulamazsın ver gitsin.

Kaç fps verir performansı ve kalite modunda ?

Kaç fps verir performansı ve kalite modunda ?
oyunda bildiğim kadarıyla grafik modu yok fakat series s/x için grafikleri güncellediler. series s/x sabit 30 fps veriyor. yani anlayacağın akıcı bir deneyim elde edersin.

oyunda bildiğim kadarıyla grafik modu yok fakat series s/x için grafikleri güncellediler. series s/x sabit 30 fps veriyor. yani anlayacağın akıcı bir deneyim elde edersin.
Performans modu var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…