Xbox Series S'te hangi kollar çalışır?

Silverhandim

Picopat
Xbox Series S için hangi kolu alabilirim? Kablolu da olur fark etmez, PC'ye taktığımız gibi herhangi bir USB girişli kol çalışır mı? Belirli markaları mı destekliyor yardımcı olur musunuz?

Belirli markaları destekler, xbox one kolu da çalışır ayrıca elde varsa ben öyle kullanıyorum, xbox dışında desteklediği kolları kablolu çalıştırır ama unutma, kolun kenarında xbox lisansı görüyorsan alabilirsin.

Herhangi bir kablolu kolu bağlasam çalıştırıyor yani değil mi ? Hatta elimde bir tane vardı, bulup deneyeceğim.

Hocam dedim ya çalıştırmaz diye, xbox lisansı olması lazım gerçi bazı 3. parti kollar çalışıyor ama şans meselesi elde varsa dene yoksa xbox lisansı olanları ara ya da direkt kendi gamepadinden al xbox'ın.

Xbox'ın kendi kolu dışında desteklediği lisanslı xbox kolları kablolu çalışır, her kol xboxda kablolu çalışır demeye çalışmadım, xbox lisansı alıp xbox'da da çalışan kollar lisansı olmasına rağmen sadece kablolu çalışır, xbox'da sadece microsoft marka xbox kollarını kablosuz oynayabilirsin.

Teşekkürler, One kollarına bakacağım.

Bunu gördüğüm için sormuştum. Duruma göre One kollarından alırım öyleyse. Teşekkürler kardeşim.
Sıfır alacaksan one kollarına bakma series x|s kolları neredeyse aynı fiyatta onlardan al, benim elimde eski one kolu vardı ondan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…