5 505913 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 1.347 Çözümler 1 12 Temmuz 2022 #11 Yener K. dedi: @505913, ışın izleme var fakat tensor çekirdekleri sadece RTX serisinde var. Minecraft RTX de bildiğim kadarıyla AMD ekran kartı ile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Yener K. dedi: @505913, ışın izleme var fakat tensor çekirdekleri sadece RTX serisinde var. Minecraft RTX de bildiğim kadarıyla AMD ekran kartı ile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
ElasySK Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2023 #12 2 sene geçmiş ama RTX özelliği var diye biliyorum. Açmak için Minecraft eklentiler kısmından bir şey indiriliyordu. Bende bu sene alacağım hayırlısıyla, neyin nasıl yapıldığını iyi araştırıyorum ki geldiğinde öyle baka kalmayayım. Dediğim gibi var.
2 sene geçmiş ama RTX özelliği var diye biliyorum. Açmak için Minecraft eklentiler kısmından bir şey indiriliyordu. Bende bu sene alacağım hayırlısıyla, neyin nasıl yapıldığını iyi araştırıyorum ki geldiğinde öyle baka kalmayayım. Dediğim gibi var.