Evet 175 TL olan bir seçenek de var onu da alabilirsin Xbox coreXbox'ta EA FC 25 Ultimate Team oynamak istiyorum ama üyelik gerekli mi bilmiyorum. Şu anda Ultimate'im var ama yakında bitiyor. Zaten EA FC için 3.000TL verdim bir de Online için her ay 300TL mi vermeliyim?
Senelik alıp üstüne Ultimate alınca hepsi Ultimate'ye dönüşüyor gibi bir şey vardı sanki, o devam ediyor mu?Evet 175 TL olan bir seçenek de var onu da alabilirsin Xbox core
Hiçbir fikrim yok hiç yapmayı denemedimSenelik alıp üstüne Ultimate alınca hepsi Ultimate'ye dönüşüyor gibi bir şey vardı sanki, o devam ediyor mu?
Xbox'ta EA FC 25 Ultimate Team oynamak istiyorum ama üyelik gerekli mi bilmiyorum. Şu anda Ultimate'im var ama yakında bitiyor. Zaten EA FC için 3.000TL verdim bir de Online için her ay 300TL mi vermeliyim?
Aynı durum bende de var. Oynadığımız oyunları satın almıştım. Bugün araştırdım bize "game Pass Core" yeterliymiş. Yanında da 3-5 oyun geliyor anladığım kadarıyla ama asıl amacı Online oyunları oynatmakmış. Araştırdım Microsoft'ta 3 aylık Core paket 439₺. Kabasakal Online'da 12 aylık kod 849₺. Ürün TR imiş. Sıkıntı olmaz dediler bakalım. Cumartesi deneyeceğim. Bu arada satıcısı da kabasakal Online. Kendi sattığı için de güvenilir geldi. 12 aylık game Pass Core aldıktan sonra üstüne bir Ultimate alırsan, 7 ay falan Ultimate oluyor.
Bu da linki,
Xbox Game Pass Core 12 Month TR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.