Xbox Series S'te Online oynamak için Game Pass mi lazım?

bkş24

Femtopat
Daha fazla  
Xbox'ta EA FC 25 Ultimate Team oynamak istiyorum ama üyelik gerekli mi bilmiyorum. Şu anda Ultimate'im var ama yakında bitiyor. Zaten EA FC için 3.000TL verdim bir de Online için her ay 300TL mi vermeliyim?

Xbox'ta EA FC 25 Ultimate Team oynamak istiyorum ama üyelik gerekli mi bilmiyorum. Şu anda Ultimate'im var ama yakında bitiyor. Zaten EA FC için 3.000TL verdim bir de Online için her ay 300TL mi vermeliyim?
Evet 175 TL olan bir seçenek de var onu da alabilirsin Xbox core

Aynı durum bende de var. Oynadığımız oyunları satın almıştım. Bugün araştırdım bize "game Pass Core" yeterliymiş. Yanında da 3-5 oyun geliyor anladığım kadarıyla ama asıl amacı Online oyunları oynatmakmış. Araştırdım Microsoft'ta 3 aylık Core paket 439₺. Kabasakal Online'da 12 aylık kod 849₺. Ürün TR imiş. Sıkıntı olmaz dediler bakalım. Cumartesi deneyeceğim. Bu arada satıcısı da Kabasakal Online. Kendi sattığı için de güvenilir geldi. 12 aylık Game Pass Core aldıktan sonra üstüne bi Ultimate alırsan, 7 ay felan Ultimate oluyor.

Bu da linki,
Xbox Game Pass Core 12 Month TR

Aynı durum bende de var. Oynadığımız oyunları satın almıştım. Bugün araştırdım bize "game Pass Core" yeterliymiş. Yanında da 3-5 oyun geliyor anladığım kadarıyla ama asıl amacı Online oyunları oynatmakmış. Araştırdım Microsoft'ta 3 aylık Core paket 439₺. Kabasakal Online'da 12 aylık kod 849₺. Ürün TR imiş. Sıkıntı olmaz dediler bakalım. Cumartesi deneyeceğim. Bu arada satıcısı da kabasakal Online. Kendi sattığı için de güvenilir geldi. 12 aylık game Pass Core aldıktan sonra üstüne bir Ultimate alırsan, 7 ay falan Ultimate oluyor.

Bu da linki,
Xbox Game Pass Core 12 Month TR

Bugün Kabasakal'dan 12 aylık Core aldım. Sorunsuz aktive ettim. Ama fiyatını 909₺ yapmışlar. Komisyon ile birlikte 934₺'ye mal oldu. Aylığı 77, 8₺ geliyor. Ultimate'e yükseltirsem 7 ay oluyor, onun da aylık maliyeti 177, 5₺'ye geliyor.

gamepasscore.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı