NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Muhtemel olmuyordur ama sormak istedim. RDR2 için bir yol var mı?
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.813 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2023 #2 Konsol daha kırılmadığı için kurulamıyor maalesef.
cem9283 Picopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri M1 MacBook Air, 8 Gb Ram Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 NormalVatandas dedi: Muhtemel olmuyordur ama sormak istedim. RDR2 için bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Olmuyor Hocam kırılmışlarda oluyordu sanırım.
NormalVatandas dedi: Muhtemel olmuyordur ama sormak istedim. RDR2 için bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Olmuyor Hocam kırılmışlarda oluyordu sanırım.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 tumu dedi: Maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa..
tumu dedi: Maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa..
L Logan Howlett Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 974 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 NormalVatandas dedi: Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa. Genişletmek için tıkla... Aradığım yorum, belirli bir ücret karşılığı istediğin dil kendi dilin olmalı.
NormalVatandas dedi: Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa. Genişletmek için tıkla... Aradığım yorum, belirli bir ücret karşılığı istediğin dil kendi dilin olmalı.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 25 Temmuz 2023 #7 NormalVatandas dedi: Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa.. Genişletmek için tıkla... Oyuna gelir mi Türko? Gelmez çünkü hem pahalı hem de dil desteği yok.Neyse, üniversite için ingilizce kasacagim belki o zamanlar oynarım rahatça.
NormalVatandas dedi: Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa.. Genişletmek için tıkla... Oyuna gelir mi Türko? Gelmez çünkü hem pahalı hem de dil desteği yok.Neyse, üniversite için ingilizce kasacagim belki o zamanlar oynarım rahatça.
D DarkS1de Hectopat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 573 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #8 NormalVatandas dedi: Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey ekleyeceklerine oyuna bir zahmet en azından alt yazı getirseler keşke.
NormalVatandas dedi: Keske parayla kendi dilini oto çevirme gibi bir özellik olsa. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey ekleyeceklerine oyuna bir zahmet en azından alt yazı getirseler keşke.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #9 tumu dedi: Oyuna gelir mi Türko? Gelmez çünkü hem pahalı hem de dil desteği yok.Neyse, üniversite için ingilizce kasacagim belki o zamanlar oynarım rahatça. Genişletmek için tıkla... Translate gibi bir sistemden bahsettim. 5 dolar gibi bir fiyata bile çoğu kisi alır.
tumu dedi: Oyuna gelir mi Türko? Gelmez çünkü hem pahalı hem de dil desteği yok.Neyse, üniversite için ingilizce kasacagim belki o zamanlar oynarım rahatça. Genişletmek için tıkla... Translate gibi bir sistemden bahsettim. 5 dolar gibi bir fiyata bile çoğu kisi alır.
L Logan Howlett Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 974 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #10 NormalVatandas dedi: Translate gibi bir sistemden bahsettim. 5 dolar gibi bir fiyata bile çoğu kisi alır. Genişletmek için tıkla... Ben dublaj değil alt yazı olarak dedim 5 dolar makul bir fiyat
NormalVatandas dedi: Translate gibi bir sistemden bahsettim. 5 dolar gibi bir fiyata bile çoğu kisi alır. Genişletmek için tıkla... Ben dublaj değil alt yazı olarak dedim 5 dolar makul bir fiyat