M Mert bekar Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Merhaba. RDR2 Ultimate Edition aldım bu şekilde hikayede ve Online'da silahları bedava kullanabilirsiniz diyor ama ben silah almak istediğimde ücret istiyor. Ne yapmam lazım? Konsoldan oynuyorum Xbox Series S'ten.
Merhaba. RDR2 Ultimate Edition aldım bu şekilde hikayede ve Online'da silahları bedava kullanabilirsiniz diyor ama ben silah almak istediğimde ücret istiyor. Ne yapmam lazım? Konsoldan oynuyorum Xbox Series S'ten.
Thargkrom Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 Silahın bildiğim kadarıyla yalnızca kilidi kalkıyor. Normal sürümde o silah kullanılamazken ultimate alanlar satın alıp kullanabiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Silahın bildiğim kadarıyla yalnızca kilidi kalkıyor. Normal sürümde o silah kullanılamazken ultimate alanlar satın alıp kullanabiliyor diye biliyorum.
KS KS M Mert bekar Yoctopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 Thargkrom dedi: Silahın bildiğim kadarıyla yalnızca kilidi kalkıyor. Normal sürümde o silah kullanılamazken ultimate alanlar satın alıp kullanabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çoğu silah kilitli ama 2 tanesi açık diğerleri kilitli Artı 0 Eksi
Thargkrom dedi: Silahın bildiğim kadarıyla yalnızca kilidi kalkıyor. Normal sürümde o silah kullanılamazken ultimate alanlar satın alıp kullanabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çoğu silah kilitli ama 2 tanesi açık diğerleri kilitli