Xbox series vs PS5

Halihazırda 4070 Ti'li canavar bir sisteme sahibim ama mesela dövüşçü olduğum içinde PC'de dövüş oyunları yok UFC sadece konsolda var. Onun dışında biri geldiğinde televizyonumdan büyük ekranda FIFA UFC veya birkaç tane Co-op oyun oynamak isterim. Onun dışında tabii ki Last of Us GoW gibi exclusive oyunlar PC'de hepsine sahibim. Bir tek Last of Us part 2 Spider-Man serisi gibi oyunları da konsolda oynamak istiyorum. Bir de Xbox Game Pass'e sahibim fakat bir türlü karar veremedim. Xbox mu alsam PS mi?

Halihazırda 4070 Ti'li canavar bir sisteme sahibim ama mesela dövüşçü olduğum içinde PC'de dövüş oyunları yok UFC sadece konsolda var. Onun dışında biri geldiğinde televizyonumdan büyük ekranda FIFA UFC veya birkaç tane Co-op oyun oynamak isterim. Onun dışında tabii ki Last of Us GoW gibi exclusive oyunlar PC'de hepsine sahibim. Bir tek Last of Us part 2 Spider-Man serisi gibi oyunları da konsolda oynamak istiyorum. Bir de Xbox Game Pass'e sahibim fakat bir türlü karar veremedim. Xbox mu alsam PS mi?

Oynayacağınız oyunlar belli zaten artık her oyun PC'ye geliyor o kadar güçlü PC'nin yanına anca Xbox Series S yakışır daha yükseği gereksiz kaçar.

PC ,oyun konusunda konsoldaki keyfi vermiyor. Bende de Series S ve PC var ama gerçekten de Series S'te oyun oynama keyfi bambaşka. Kesinlikle konsol almalısın ve dediğin gibi UFC veya FIFA gibi oyunlar konsolda çok daha keyifli.

series sin optimizasyon sorunları var bide spiderman lastofus part 2 gibi oyunları oynayamayacağım

şuan baktım part 2 remastered ve spiderman 2 pcde varmış zaten :D ama tabi ki bu oyunlar konsolda bi başka oluyor

Evet zaten PC'de oyunları ucuza almanın bir yolu var internet sayfalarından Steam paylaşımlı hesap satıyolar Spider-Man 2 ve Last of Us 2 de alırım Xbox series ya da X alırım yoluma bakarım

Özel oyunları konsolda oynama isteğinden vazgeçersen bu durumda sadece 3. parti oyunları bir arkadaşınla oynamak için Xbox Series X mantıklı olur. Biraz konudan dışarı saparsam GTA 6 oynamak istiyorsan PS5 Pro yurt dışı şekilde sarı siteden öneririm. Series X almak ile aynı paraya gelir ama hem Series X'ten çok daha güçlü hem de artık Xbox oyunlarının da PS'e geleceğini varsayarsak tek bir çatı altında toplayabilirsin. Uzun yıllar PS5 Pro işini görür.

GTA 6 Xbox Series X'te iyi çalışmaz mı bir de konudan bağımsız bir şey daha soracağım Xbox'un bir üst versiyonu daha gelir mi PS 5 Pro gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı