Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black alınır mı?

Bütçe
2600

Eros06

Centipat
Daha fazla  
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA ürünün linki bu ve bir kaç sorum var.
(Bilgisayarda oynayacağım)

1-) Bluetooth olduğu için fifa, pes gibi oyunlarda gecikme yaratır mı?
2-) Bu fiyata değer mi?
3-) Günde 2 saat için kullanım ömrü ne kadar uzun olur?
4-) Pes, fifa gibi oyunları oynayanlar için tatmin eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum, memnunum, mutluyum, yine olsa yine alirim. God of War filan oynamistim, GTA oynamistim, beni uzmedi hiç. Pili azalinca sarja taktim kolu oynadim mesela sorun olmadi.

Bu fiyatlarda daha iyisi oldugu iddia ediliyor, onu da bu forumda gordum ama hiç incelemesine bakmadim. Yazarlar zaten birazdan modelleri.

Ben de hem bu hem de onceki nesili vardi, 1 kere keske almasaydim seni ya demedim, bir kere pişman olmadim, simdi kullandigim Pulse red, yarin kirilir bozulur ya da birine verirsem yine Xbox kolu alirim indirimde.

3 yıldır falan kullanıyorum, daha çok hikaye ve yarış oyunlarında kullandım. Hala taş gibi. Bluetooth'un yarattığı gecikmeyi muhtemelen hissedemezsin bile.

PC için bana sorarsanız daha mantıklı kollar var. Kablosuz kullanım zorunlu değilse ve tetik titreşimi önemliyse gamesir kaleid önerebilirim. Eğer kablosuz olsun hem de tetik titreşimi olsun derseniz xbox 9. nesil almanız gerekiyor. Eğer hem kablosuz hem de daha iyi bir kol olsun tetik titreşimi önemsiz derseniz de bigbig won gale hall, fantech shooter 3, gamesir super nova gibi kollar önerebilirim.

Önerileriniz için teşekkürler, hepsine bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…