D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Mart 2021 #11 JCaesar dedi: Ben xbox series s alıyım diye düşünmüştüm olurmu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle olur hocam fiyatının en iyi ürünü sınav iyi geçerse ben de alacağım zaten.
JCaesar dedi: Ben xbox series s alıyım diye düşünmüştüm olurmu. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle olur hocam fiyatının en iyi ürünü sınav iyi geçerse ben de alacağım zaten.
JCaesar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 556 Çözümler 3 3 Mart 2021 #12 Dreamy Bull dedi: Kesinlikle olur hocam fiyatının en iyi ürünü sınav iyi geçerse ben de alacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Dreamy Bull dedi: Kesinlikle olur hocam fiyatının en iyi ürünü sınav iyi geçerse ben de alacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
OguzMetehann Zeptopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #13 JCaesar dedi: Ben Xbox Series S alayım diye düşünmüştüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Series S aldığın zaman HDD aldiginda acilis sureleri Xbox One S gibi oluyor biliyon değil mi XSS'in SSD'sinden acarsan anca hizli oyunlara girersin HDD ile yavas acilir.
JCaesar dedi: Ben Xbox Series S alayım diye düşünmüştüm olur mu? Genişletmek için tıkla... Series S aldığın zaman HDD aldiginda acilis sureleri Xbox One S gibi oluyor biliyon değil mi XSS'in SSD'sinden acarsan anca hizli oyunlara girersin HDD ile yavas acilir.