Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 27 Ekim 2022 #1 Hem TR garantili hem de satıcı Amazon. Amazon.com.tr Yakın zamanda söylenenlere göre konsol tekrar bir zam yiyecek. Köprüden önce son çıkış olabilir.
Hem TR garantili hem de satıcı Amazon. Amazon.com.tr Yakın zamanda söylenenlere göre konsol tekrar bir zam yiyecek. Köprüden önce son çıkış olabilir.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.186 Çözümler 96 27 Ekim 2022 #2 İyi fiyat bence şuan güncel durum böyle.
5 590736 Hectopat Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 2.555 Makaleler 1 Çözümler 26 27 Ekim 2022 #3 Matteach dedi: Hem TR garantili hem de satıcı Amazon. Amazon.com.tr Yakın zamanda söylenenlere göre konsol tekrar bir zam yiyecek. Köprüden önce son çıkış olabilir. Genişletmek için tıkla... Alamıyoruz. NDS ile GameCube ile idare ediyorum.
Matteach dedi: Hem TR garantili hem de satıcı Amazon. Amazon.com.tr Yakın zamanda söylenenlere göre konsol tekrar bir zam yiyecek. Köprüden önce son çıkış olabilir. Genişletmek için tıkla... Alamıyoruz. NDS ile GameCube ile idare ediyorum.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 27 Ekim 2022 #4 Amazon garantili olması çok iyi aslında. Ben de sistemimi sattım, bir arkadaşla anlaştık. Masaüstünü tamamen bırakıp XBOX'a mı geçsem diyorum, oynadığımız oyunlar da hep FPS işin kötüsü.
Amazon garantili olması çok iyi aslında. Ben de sistemimi sattım, bir arkadaşla anlaştık. Masaüstünü tamamen bırakıp XBOX'a mı geçsem diyorum, oynadığımız oyunlar da hep FPS işin kötüsü.